MMORPG bir sunucuda neler olmalı ? Neler olursa tutar ?

IEmreCan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri bugün yapmak istediğim bir mmorpg serverinde olması gerekenleri sizlerin düşünceleriyle gerçekleştirmek için bu konuyu açtım.Sizce bir mmorpg sunucuda hangi sistemler bulunmalıdır.Ne yaparsak iyi tutar. Düşünceleriniz bizim için çok önemlidir ! Eğer gerçekleşmesini istediğiniz bir şeyler var ise bunları duymak isteriz.Bu projeyi gerçekleştirirken tabii ki bir ekibede ihtiyacımız olacak bunun içinden bana skype adresimden (zirvenw) ulaşabilirsiniz..

Dediğim gibi gerçekleşmesini istediğiniz her düşünceyi yazabilirsiniz.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana RPGnin Rsinden anlamayıp, millete sorup RPGnin ne olduğunu öğrenip, saçma sapan bir sunucu açan insanmışsın gibi geldin. Bende Rsinden bile anlamadığım için /me ve /do ekle diyorum -_-

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haritalar oyuncuyu içine almalı orada bulunuyor hissi vermeli yani kaliteli olmalı , millet set 57 çekip mmorpg açıyor sen yapma öyle bir şey.

IEmreCan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana RPGnin Rsinden anlamayıp, millete sorup RPGnin ne olduğunu öğrenip, saçma sapan bir sunucu açan insanmışsın gibi geldin. Bende Rsinden bile anlamadığım için /me ve /do ekle diyorum -_-
Bu kanıya nerden vardın bilmiyorum ama emin ol rpg serverimi açtığımda kaliteli olduğunu göreceksin

Haritalar oyuncuyu içine almalı orada bulunuyor hissi vermeli yani kaliteli olmalı , millet set 57 çekip mmorpg açıyor sen yapma öyle bir şey.
Bunu yapmayacağımdan emir olabilirsiniz böyle tavsiyeler yerine sunucumda hoşunuza gidebilecek sistemler önerirseniz sevinirim

Bundan neden bu kadar eminsiniz acaba ? Bana mmorpg açmak isteyenlerin önlerini tıkıyormuşsunuz gibi geldi.