bikkik
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar belki hatırlarsınız daha öncede böyle bir konu açtım, o zaman ilk kez kendimi denemeye başladım diyebiliriz. Arkadaş edindim vb. olaylar oldu.
Şöyle ki komutları, ne olduklarını, neyin nasıl yapılacağını biraz daha öğrendikten sonra tekrar böyle bir konuyu açmayı planladım ancak eksiğimiz var ki o da yeterli iş gücü yok. Eğer gönüllü olarak komutlar, yapılar gibi işlerde yardım etmeyi isteyen kişiler var ise severek kabul ederim. Şimdiye kadar kat ettiğim gelişmeler az ama buyurun.
Şöyle ki komutları, ne olduklarını, neyin nasıl yapılacağını biraz daha öğrendikten sonra tekrar böyle bir konuyu açmayı planladım ancak eksiğimiz var ki o da yeterli iş gücü yok. Eğer gönüllü olarak komutlar, yapılar gibi işlerde yardım etmeyi isteyen kişiler var ise severek kabul ederim. Şimdiye kadar kat ettiğim gelişmeler az ama buyurun.
Daha önceden de bildiğiniz Spawn ( Değişen tek şey oraya boss eklendi ora küçük bir giriş sebebiyeti olarak ayarlandı )
Olayın Gelişmeye Başlandığı küçük köyümüz + Görev Sisteminden bir parça
Herşeyin Gerçekleşeceği Ana kale burası uğraş istiyor ( şu an ekipte 2 kişiyiz )
Yardım ederseniz minnettar kalırım ( ciddi manada yardım edenlerin adları listeye eklenicektir )
Yardım edecek olan arkadaşlar özelden bizler ile iletişime geçsin
Olayın Gelişmeye Başlandığı küçük köyümüz + Görev Sisteminden bir parça
Herşeyin Gerçekleşeceği Ana kale burası uğraş istiyor ( şu an ekipte 2 kişiyiz )
Yardım ederseniz minnettar kalırım ( ciddi manada yardım edenlerin adları listeye eklenicektir )
Yardım edecek olan arkadaşlar özelden bizler ile iletişime geçsin
Son düzenleme: