[MMORPG] Elder Scrolls Online Tanitimi.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Okul dönemi açildi ama yinede bi yaziyim dedim belki ihtiyaci olan vardir. Çok kısa bi yazi olucak çünkü uykum var ve bu gece kapiştiğimiz boss felaket cooldu onun gaziyla yaziyorum :D.

Elder scrolls [+]'lar ve [-]'ler.

[+] CİDDDDDİİ Anlamda felaket cool dungeon bosslari.

1:40 Başlamanizi şiddetle öneriyorum!.

[+] Felaket zengin zırh ve ekipman içeriği. 500'den fazla zırh ve ekipman seti var ve hepsinin parça birleşimine göre özel effektleri var. Bu sayede her tarza uygun bir dövüş sistemi sağlayabilirsiniz.

[+] Silah skilleri. Bu oyunda öğrenmenin sınırı yok!. Her silah türünün kendine özel bir skill sayfasi var. Bir büyücü olsaniz dahi güzel bir kılıçla yeterince çalıştığınız sürece iyi bir savaşçı olabilirsiniz. Ayni şekilde bir assasin büyüde öğrenebilir.

[+] Kurt adam, Vampir ve iskelete dönüşebilmek ve tabikide her biri için özel skill sayfasi!

[+] Göz kamaştıran grafikler!.

[+] Türk guildleri. Oyunda bolca türk var :).

[-] Benim gibi dandik intarneti olanlar 120 - 150 ping civarinda oynuyor. Pek etkilemiyo oyun içi ama yinede bilin istedim.
[-] Oyunda öğrenmeniz gereken çok şey var. Bayaği bi öğrenim videosu izleyin derim.
[-] Oyunun başı biraz sıkıcı.

Savaş sistemi hakkında;

Oyunda pvp cyrodill adindaki bölgede gerçekleşiyor. Amaç rakip dominionlarin mekanlarini ele geçirip scrollslarini çalmak.

PvP sistemi hakkında;

Oyunda aynanda 2 silah ve 2 skill sayfasi kullanabiliyoruz. Her skill sayfasi toplamda 5+1 Skill ve Ultimate şeklinde alabiliyor. Ayrica oyunda eğildiğinizde görünmez oluyosunuz çok hoş bir detay :). Dövüşürken dodgeleme ve roll denilen sistemlerde mevcut ama bunlari oynarken keşfedin isterim. Biraz yetenek işidir bu oyunda pvp.

Oyun hakkında kasılma rehberi; (Gerçekten komik bi adam <3)

Bu arada gerçekten Assasinler AP, Mageler AD kasabiliyor;

Örnek olarak bu arkadaş mage ve two-hand ile yok ediyo.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arkadaşta assasin ve asa ile yok ediyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye canımızı çektiriyorsun -_ - Şimdi napim oynummu onu mu dion yani (şaka maka cidden canım çekti :()
Bu arada ilk başta başka bir MMORPG sunucu açıldı sandım :/ bildirimde görünce