THEGIF
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Oyun Sürümü
- N/A
- Sunucu Türü
- MMORPG
Herkese selamlar Forum Gamer ailesi Bildiğiniz üzere uzun bir süre yoktum.
Bildiğiniz üzere Minecraft'a Metin2 Adlı oyunu uyarlamaya çalışmaktayım.
Dosyaların yedeklerini almıştım.
Şimdi biraz kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.
Şimdi Haritaların mimarisinde yenileme çalışmalarını yapıyorum.
Daha estetik görünümlü bir haritaya sahip olabileceğimi düşünüyorum.
Oyunda ki Steve karakterinin baz alaraktan Harita oranını iyi şekilde koruduğumu düşünüyorum.
Bilgisayarım performanslı olmadığından bir harita 4-5 saati bulabiliyordu ekstra bunları aynı haritada birleştirmek günler sürebiliyordu.
Şimdi zorlu süreçleri geride bıraktım mimari üstünde devasa bir şekilde çalışmaktayım.
Projeyi silmedim, haritaları silmedim, paketleri silmedim. Sadece ufak bir ara verip geliştirmek istediğim şeyler vardı.
Aşağıda ki görsellerde market ve demircinin önlerinde yer aldığı binanın önceki ve sonraki halleri yer almakta.
ÖNCE
SONRA
Ufak tefek ayrıntılar ile daha da estetik hale getirilecek.
Herkese iyi forumlar...
Bildiğiniz üzere Minecraft'a Metin2 Adlı oyunu uyarlamaya çalışmaktayım.
Dosyaların yedeklerini almıştım.
Şimdi biraz kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.
Şimdi Haritaların mimarisinde yenileme çalışmalarını yapıyorum.
Daha estetik görünümlü bir haritaya sahip olabileceğimi düşünüyorum.
Oyunda ki Steve karakterinin baz alaraktan Harita oranını iyi şekilde koruduğumu düşünüyorum.
Bilgisayarım performanslı olmadığından bir harita 4-5 saati bulabiliyordu ekstra bunları aynı haritada birleştirmek günler sürebiliyordu.
Şimdi zorlu süreçleri geride bıraktım mimari üstünde devasa bir şekilde çalışmaktayım.
Projeyi silmedim, haritaları silmedim, paketleri silmedim. Sadece ufak bir ara verip geliştirmek istediğim şeyler vardı.
Aşağıda ki görsellerde market ve demircinin önlerinde yer aldığı binanın önceki ve sonraki halleri yer almakta.
ÖNCE
SONRA
Ufak tefek ayrıntılar ile daha da estetik hale getirilecek.
Herkese iyi forumlar...
Son düzenleme: