MMORPG Oynayanlar Yardım

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bana şöyle daha önce oynadığınız veya oynamaya devam ettiğiniz sağlam bir MMORPG öneririr misiniz? En son Metin 2 oynadım onun gibi bir şey istiyorum yani skillerin kullanımı basit kamera açısı adam gibi (tutup çekmeli değil) olan sağlam bir MMORPG öneririseniz size ben tam 1 fındık

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Rosh Online
Son Destan diye aratarak kapsamlı fotoğraflarını bulabilirsin.Zamanında çok sarmıştı beni ama Windows preview olunca açmıyor :sinirli:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Albion Online Çıkacak Yakında Şuanda Kapalı Alpha Ve Giriş Ücretli Şuanda Gözüme Çarpan MMORPG Oyunlardan Birisi Ama şu an Oynayacağın Başka Oyun Bulmalısın :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Rosh Online
Son Destan diye aratarak kapsamlı fotoğraflarını bulabilirsin.Zamanında çok sarmıştı beni ama Windows preview olunca açmıyor :sinirli:
O skill slotu çok fazla ben biraz kabaca bir insandır yani o kadar ayrıntıya giremem alışamam mesela metin 2 de 4-5 tane skill vardı yetiyordu bana kullanmasıda kolaydı ama bunun gibi oyunlarda -bkz: Titan savaşları- skilller çok olunca aklım karışıyor

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
O skill slotu çok fazla ben biraz kabaca bir insandır yani o kadar ayrıntıya giremem alışamam mesela metin 2 de 4-5 tane skill vardı yetiyordu bana kullanmasıda kolaydı ama bunun gibi oyunlarda -bkz: Titan savaşları- skilller çok olunca aklım karışıyor
Black Knife(Kara Hançer) (Dark Knife a gönderme yoktur) olduğunda pvp dışında skill gereği çok duymuyorsun zaten :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PC kötüyse Cengiz Han 2, Orta seviyeliyse ve normalden bir kaç skill fazla kaldırabilirim diyorsan Silkroad derim.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
The Secret World

Titan Savaşları Online

Dragon's Prophet

Aion

World Of Warcraft (Bunu yazmadan olmaz tabikide :) )

Bunları öneririm sağlamdır. Bir süre oyalar seni.

• Beğen
Reactions: DIO

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
The Secret World

Titan Savaşları Online

Dragon's Prophet

Aion

World Of Warcraft (Bunu yazmadan olmaz tabikide :) )

Bunları öneririm sağlamdır. Bir süre oyalar seni.

World Of Warcraft'tan fena korktum ama The Secret World iyimiş Aion'da güzele benziyor ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum -The Secret World ile ilgili de bilmiyorum görüntüsünü sevdim :D-
Edit: The Secret World sistemim yetmiyormuş onun gibi oyun var mı? :S:emin::(

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
World Of Warcraft'tan fena korktum ama The Secret World iyimiş Aion'da güzele benziyor ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum -The Secret World ile ilgili de bilmiyorum görüntüsünü sevdim :D-
Edit: The Secret World sistemim yetmiyormuş onun gibi oyun var mı? :S:emin::(
World Of Warcraft'dan neden korktun? :D TSW'da ise 3 ayrı grupdan birine giriyoruz (dünyayı yönetmek isteyen gruplar) bu gruplarda yükselmeye çalışıyoruz. Fantastik bir dünyadayız fantastik moblar var. TSW tarzı oyun bende istiyorum ama bilmiyorum bulursan banada haber ver :) (Fındığımı isterim. ^_^ )

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
World Of Warcraft'dan neden korktun? :D TSW'da ise 3 ayrı grupdan birine giriyoruz (dünyayı yönetmek isteyen gruplar) bu gruplarda yükselmeye çalışıyoruz. Fantastik bir dünyadayız fantastik moblar var. TSW tarzı oyun bende istiyorum ama bilmiyorum bulursan banada haber ver :) (Fındığımı isterim. ^_^ )
O skiller nedir öyle hepsini kullanmayı öğrenmek aylarımı alır bu arada hırs yaptım TSW gibi oyun bulacağım -keşke sistem yetse de oynasam ama nerede ram bile yetmiyor- Fındık işine gelince

Fındıklar burada eğer onları almak istiyorsan bu gece saat 10'da eski fabrikaya gel sen ben ve 3 milyar dolar fındık yok -abeey fındık ben de kalsın-

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O skiller nedir öyle hepsini kullanmayı öğrenmek aylarımı alır bu arada hırs yaptım TSW gibi oyun bulacağım -keşke sistem yetse de oynasam ama nerede ram bile yetmiyor- Fındık işine gelince

Fındıklar burada eğer onları almak istiyorsan bu gece saat 10'da eski fabrikaya gel sen ben ve 3 milyar dolar fındık yok -abeey fındık ben de kalsın-
Birde DC Universe var sağlam oyundur o da deneyebilirsin. Fındıklar için teşekkürler ^_^

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.