MMORPG Oyun Önerileri

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ve Saygılar! Bıyıklar sizi kutsar :{D (Bunu neden yazdım hiçbir fikrim yok :() Son günlerde çok sıkılıyorum ve MMORPG bir oyun arıyorum. Kalitesi iyi ve kasma sorunu çok da olmayacak bir oyun öneriniz var mı? Dragon Nest diye bir oyun buldum ama emin de değilim. Bugünlerde kafam biraz dağınık o yüzden konumda bazı hatalar olabilir. Ama öneri vereceklere şimdiden teşekkürler! (Hiç de açıklayıcı değil farkındayım :()
Sistem Özellikleri:
4 GB RAM
2.40 Ghz İşlemci (İ3 Modeli 3110M)
Ekran Kartı Paylaşımsız 2 GB
Başka özellik hatırlanamıyor*

Son düzenleme:

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neverwinter'i öneriyorum.Birkaç ay oynadım gerçekten hoşuma gitti bırakmamın sebebi okul ve sınavlar , onla ilgilenemedim.

L

LE10

Ziyaretçi
Son zamanlarda geleceği parlak görünen Trove adında bir oyun var. Minecraft grafiklerinde, World of Warcraft mekaniklerinde bir oyun. Öneririm

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aion Online'ı deneyebilirsin gayet zevkli ve güzel bir hikayeye sahip bir oyundur. Ayrıca kasma sorunu az olsun demişsin, sistemini yazarsan ona göre oyun öneririm.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında gözümden kaçmış olmalı konu. Ne öneririm diyorsan şu an piyasadaki MMORPG'lerin %95'i Clan sistemine dayalı ben solo takılıcam diyorsan çok çabuk sıkılırsın oyunlardan. Kingdom Online'ı deneyebilirsin bir Clana girersen Epik savaşlara katılabilirsin, ArcheAge oynaya bilirsin fakat yine bir Clan bulman gerekli ArcheAge çok zaman isteyen bir oyun. şu an gözle görülür elle tutulur oyunlar bunlar bana göre bu ikisini deneyebilirsin.
İyi Forumlar.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında gözümden kaçmış olmalı konu. Ne öneririm diyorsan şu an piyasadaki MMORPG'lerin %95'i Clan sistemine dayalı ben solo takılıcam diyorsan çok çabuk sıkılırsın oyunlardan. Kingdom Online'ı deneyebilirsin bir Clana girersen Epik savaşlara katılabilirsin, ArcheAge oynaya bilirsin fakat yine bir Clan bulman gerekli ArcheAge çok zaman isteyen bir oyun. şu an gözle görülür elle tutulur oyunlar bunlar bana göre bu ikisini deneyebilirsin.
İyi Forumlar.
Bir şey sormak istiyorum (ArcheAge oynadığını varsayıyorum) ArcheArge'in incelemesini okuduğum da oyunda ki mekanlar büyük ancak çok boş olduğu söyleniyordu sen bu konuda bana biraz fikir verebilir misin bende ArcheAge'e başlamak istiyorum ancak şu boş alan mevzusu beni korkutuyor.

Eğer ArcheAge oynamıyorsan ArcheAge oynayan herhangi bir kişi bu soruyu yanıtlarsa sevinirim.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Knight online der geçerim grafik yeterli ayrıca her bilgisayarda çalışabilen nadir ve efsane bir oyun :3

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Rappelz <3
Yıllar önce gece gündüz oynardım...
İnternette gördüklerim: Blade & Soul (Cidden beğendim.), NeverWinter

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@EternalZone
Uzun süre ArcheAge oynadım Çok fazla sistem var fakat hiçbir sistem boş değil her şey bir birine bağlı.En basit örneği veriyorum. Teleport neredeyse yok var olanlarda çok pahalı olduğundan oyun içi teleport kullanılmıyor haritada çok büyük Belli bir levelden sonra bulunduğun adadan çıkman lazım. Teleport olmadığı için ışınlanamassın okyanusu yüzerek geçmeye kalkarsan çok güçlü yaratıklar seni bekliyor olacak. Bu yüzden gemileri kullanmalısın. Kendi gemini yapmak için önce bir gemi Blueprint elde etmelisin. Blueprintte gemi için gereken malzemeler yazar zaten ama genel olarak odun ve deri istiyor. Odun toplamak için Joiner mesleğini geliştirmelisin daha sonra deri için Skin Processing mesleğini geliştirmelisin. Tüm malzemeler hazır olduğunda inşaa için bir yer bulup Engineer mesleğine girip gemini inşa edebilirsin. Daha sonrada okyanusu aşıp diğer adaya ulaşabilirsin. Okyanusta birçok olay gelişiyor. Burada keseyim umarım anlamışsındır :).
İyi Forumlar.
[DOUBLEPOST=1432923662,1432923415][/DOUBLEPOST]
Rappelz <3
Yıllar önce gece gündüz oynardım...
İnternette gördüklerim: Blade & Soul (Cidden beğendim.), NeverWinter
Bildiğim kadarıyla Blade & Soul bu Sonbahar sezonunda Beta olarak çıkacak. Dört gözle bekliyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@EternalZone
Uzun süre ArcheAge oynadım Çok fazla sistem var fakat hiçbir sistem boş değil her şey bir birine bağlı.En basit örneği veriyorum. Teleport neredeyse yok var olanlarda çok pahalı olduğundan oyun içi teleport kullanılmıyor haritada çok büyük Belli bir levelden sonra bulunduğun adadan çıkman lazım. Teleport olmadığı için ışınlanamassın okyanusu yüzerek geçmeye kalkarsan çok güçlü yaratıklar seni bekliyor olacak. Bu yüzden gemileri kullanmalısın. Kendi gemini yapmak için önce bir gemi Blueprint elde etmelisin. Blueprintte gemi için gereken malzemeler yazar zaten ama genel olarak odun ve deri istiyor. Odun toplamak için Joiner mesleğini geliştirmelisin daha sonra deri için Skin Processing mesleğini geliştirmelisin. Tüm malzemeler hazır olduğunda inşaa için bir yer bulup Engineer mesleğine girip gemini inşa edebilirsin. Daha sonrada okyanusu aşıp diğer adaya ulaşabilirsin. Okyanusta birçok olay gelişiyor. Burada keseyim umarım anlamışsındır :).
İyi Forumlar.
[DOUBLEPOST=1432923662,1432923415][/DOUBLEPOST]
Bildiğim kadarıyla Blade & Soul bu Sonbahar sezonunda Beta olarak çıkacak. Dört gözle bekliyorum.
Ben zaten ArcheAge'de bir gemi sistemi olduğunu öğrendiğimde havalara uçmuştum şimdi senden de oyunun güzelliği hakkında bilgi alınca aklımda soru işareti kalmadı kesinlikle başlayacağım. Yardımların için sağol.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten ArcheAge'de bir gemi sistemi olduğunu öğrendiğimde havalara uçmuştum şimdi senden de oyunun güzelliği hakkında bilgi alınca aklımda soru işareti kalmadı kesinlikle başlayacağım. Yardımların için sağol.
Vereceğim linkten bir clan bulup onlara katılabilirsin yardımcı olurlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Konu çok boştu ne ara doldu :D Önerileriniz için teşekkürler @EternalZone sistem özelliklerimi yazmayı hatırlattığı için teşekkürler, konuya ekliyorum :)