MMORPG Oyun Önerisi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şu Aralar Bende Birçok Oyunu Denedim Yabancı Oyunlar Zaten Kendi Aleminde Türk Klanları Hep RC-TS İstiyor O Yüzden Hiç Bulaşmıyorum Onlara Çoğunu İncelemedim Kafama Göre bir şey Bulamadım
Türkçe Oyunlara Baktım Klasikleri Herkesin Bildikleri Hariç Yeni Çıkan Tarzlara Baktım
Dragon Nest Denedim Oyun İyi Gibi Gözüküyordu Grafik Bakımından Falan Bir Sire Sonra MmoRpg Oyunlarında Aradığım Click To Move Özellği Olmayınca İyice Sıkmaya Başladı Never Winter De Aynı Şekilde Oda Click To Move Değilde Şu Fareyi Ne Tarafa Çevirirsen Giden Oyunlar Sarmadı Beni Ama Seversen Deniyebilirsin
Browser Oyunlarına Baktım Denedim 3-4 Oyun Onlar Kendi Aleminde Toplasan 50 Oyuncusu Yok
Birkaç Eski Oyunlara Baktım Tabi Oynamadan Silkroaddır Knıght Dir Falan Hiç Biri Zevk Vermiyor Eskisi Gibi
En Son Oynadığım Knıght Online Yapımcı Firması NTT Nin Çıkarttığı Kingdom Online Oldu 7-8 Ay Önce İlk Açıldığı Zamanlar Oyun Baya Zevkliydi Oyuncu Sayısından Pc Dayanmıyordu Bir Aralar Git Gide Oyunu Değiştire Değiştire Oyuncu Kaybettiler 3 Sunucuydu O Oyuncu Azaldığında Bırakmıştım Geçen Ay Tekrar Deniyeyim Dedim Bakalım Ne Olmuş Diye Sunucuları Birleştirmişler Eskisinin %5 Kadar Oyuncu Yok Sadece Para Yatıranlar Oynuyor Neredeyse Oyunda G

Bir Haberden Okuduğuma Göre WİLDSTAR Var WoW Gibi Aylık Ödemeli Oyundu Bu Ay Veya Diğer Ayın Sonunda Oyun F2P Olacak Çok Fazla Cıvıtacağını Sanmıyorum Çünkü F2P Oynayanların Bazı İmkanları Kısıtlanacak Falan Ama Genede Güzel Oyun Şahsen Bekliyorum Oyunun F2P Olmasını Detaylı Makaleyi Buradan İnceleyebilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Gençler Trove sizce güzelmi başlamalımıyım Minecraft'dan farkı nedir biraz açarmısınız oynayanlar?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
peki teşekkürler oyun hakkında videolar izliyim bende -_-
Bu arada istersen Skype ekle, oyundaki Zeytin Gözlü Ejderhalar klanımıza katılabilirsin :D
Adresim, karahan.buhan79[DOUBLEPOST=1437320305,1437320172][/DOUBLEPOST]
Gençler Trove sizce güzelmi başlamalımıyım Minecraft'dan farkı nedir biraz açarmısınız oynayanlar?
Oyun MMORPG, ev yapma olayına kadar tutun var. Madende kazabilirsiniz zırh, yüzükte yapabilirsiniz hatta balık tutmaya gidip lavda, çikolatada veya suda balık tutabilir, nadir, orta seviyeli, ve basit bulunan balıklarınızı satabilir onlarla çıkan şeylerle daha kaliteli oltalar alabilir belki de bir gemi ve yelken alıp koskocaman denizlerde balık tutabilir ve seyahat edebilirsiniz. Neden sizde elinize bomba alıp zindanların girişini bulamadığınız zaman patlatıp giremeyesiniz :D (O değil de tam Tutorial havasında bir metin yazdım)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bu arada istersen Skype ekle, oyundaki Zeytin Gözlü Ejderhalar klanımıza katılabilirsin :D
Oyun MMORPG, ev yapma olayına kadar tutun var. Madende kazabilirsiniz zırh, yüzükte yapabilirsiniz hatta balık tutmaya gidip lavda, çikolatada veya suda balık tutabilir, nadir, orta seviyeli, ve basit bulunan balıklarınızı satabilir onlarla çıkan şeylerle daha kaliteli oltalar alabilir belki de bir gemi ve yelken alıp koskocaman denizlerde balık tutabilir ve seyahat edebilirsiniz. Neden sizde elinize bomba alıp zindanların girişini bulamadığınız zaman patlatıp giremeyesiniz :D (O değil de tam Tutorial havasında bir metin yazdım)
Öyle bir anlattın ki çok fena gaza geldim en kısa sürede indiricem :D teşekürler.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu zaten oynuyordum silip tekrar yükleyesim geldi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Neverwinter öneriyorum. Ben pek oynayamadım bir oyunu bir kaç gün oynamadan bırakınca bir daha giresim gelmiyor. Bu yüzden Neverwinter'a devam etmedim ancak güzel oyundur kendisi.[DOUBLEPOST=1437320751,1437320705][/DOUBLEPOST]
Şu ilk bölümde ki vuramama sorunu halloldu mu ya? :( Eğer hallolduysa başlamak istiyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Neverwinter öneriyorum. Ben pek oynayamadım bir oyunu bir kaç gün oynamadan bırakınca bir daha giresim gelmiyor. Bu yüzden Neverwinter'a devam etmedim ancak güzel oyundur kendisi.[DOUBLEPOST=1437320751,1437320705][/DOUBLEPOST]
Şu ilk bölümde ki vuramama sorunu halloldu mu ya? :( Eğer hallolduysa başlamak istiyorum.
Halloldu merak etmeyin :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Diablo 3 tarzında, hatta bana göre daha kaliteli bir mmorpg çıkacak. Şu an erken erişime bile sunulmadı. İsmi Lost Ark.

Son düzenleme:

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Elder Scrolls Online ı öneriyor bir arkadaşım. Deneyimim olmadı yalnız bende sorayım. Bileni var ise oyunu tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyuncusu var mıdır ?

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Elder Scrolls Online ı öneriyor bir arkadaşım. Deneyimim olmadı yalnız bende sorayım. Bileni var ise oyunu tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyuncusu var mıdır ?
ben oyunu almıştımda indirmeye fırsatım olmadı. Oyunu oynayan bütün arkadaşlarım Elder Scrolls online'yi öneriyor. Oyunda bütün elder scrolls serisindeki mapların olduğundan bahsetti arkadaşım. ( Skyrim dahil )