EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Her ay 60 tl veren bi kitleye sahipWoW hala kapanmadı mı ya?
Her ay 60 tl veren bi kitleye sahipWoW hala kapanmadı mı ya?
Vah o kitlenin haline, çok mu zenginler, çok mu düşüncesizler bilmiyorum.Her ay 60 tl veren bi kitleye sahipAdamlar neden kapatsın ...
Aion = Kuş olup uçalım.WoW'un yapımcı ekibi Blizzard'dan ayrılan bir kısım çalışanın yeni bir şirket (NCSoft) kurarak tasarladıkları, yapı ve mekanik olarak WoW'a benzeyen, ancak PvP sistemi dünyada eşsiz olan, maalesef ki hileler yüzünden tadı kaçan (yapın siz de bir launcher diyorum dinlemiyorlar), ancak halen Türkiye'de anlık aktif 600-900 kadar oyuncuya sahip olan Aion Free to Play oyununu deneyebilirsiniz. Ben bunu oynuyorum, seviye olarak bayaa ilerideyim, şimdilik aynı kulvarda oynayamayabiliriz ancak oyuna başlayıp yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışırım.
Eskisi kadar oyuncusu kalmadı anlamına geliyor " Devri bitmek ". Wotlk dan sonra oyun çöküşe geçti. Ayrıca illa da para ödemek gerekmiyor Wow için . Dolusuna private server var. Hatta şu an oynadığım 5.4.2 bir server bile var.
Ama yine de piyasadaki en iyi MMORPG diyebileceğim oyun. Çünkü oyunun ayrı bir havası bir gameplay i var. Ben WoW'daki oynanış rahatlığını başka oyunda görmedim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.