Wow falan izledim videolarını dediklerinizi okudum gerçekten güzelmiş ama şöyle bir kötü yanı var oyunu 20. seviyeye kadar oynayabiliyosun sonrası ücretli diye duymuştum hatta sitesindede böyle yazıyor
Free to play iş modeli hakkında bir bilgin vardır umarım. Oynaması ücretsiz yapıyorlar lakin kozmetik ürünlere, itemlere, bineklere vs. yüzlerce lira harcıyorsun ya da oyundan keyif alamıyorsun. WoW'da aylık vereceğin belli, gidip şu bineği 50€ vereyim kostüme 12€ vereyim falan uğraşmıyorsun. Yine de sen bilirsin, kesinlikle dünyanın en iyi MMORPG oyununu kaçırıyorsun. Bedava oyunlardan bir cacık olmaz, parayı veren düdüğü çalıyor onlarda. WoW'da herkes para verdiği için öyle bir eşitsizlik yok, verdiğin para da çok makul. 7-18 yaş aralığında küfür edip LoL oynayan sincaplar WoW'a gelmezse iyi olur.
Düzenleme: Ücretsiz oyun arıyorsan para vermeden güçlü bir karakterinin olması imkansız, onu baştan söyleyeyim. Hangi ücretsiz oyuna başlarsan başla eninde sonunda para vereceksin. WoW oynamayacaksan hiç MMORPG oynama daha iyi. Ücretsiz oyunlarda 7-18 aralığında küfür eden sincaplarla takılırsın o halde, hele Gameforge oyunlarına hiç bulaşma.