Mmorpg Server Açcam Plugin Lazım

xvtxluffy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mmorpg server açmak istiyorum.Zombileri filan kaldırıp kendim mob filan yapcam.Mobların Canını Ayarlıyacam.[O Plugini İstiyorum].Level atlamak olcak[O Plugini İstiyorum].Class seçicem [O Plugini İstiyorum.].Zindan Olcak[O Plugimi İstiyorum].Belirli bir yerde shop açcam[O Plugini İstiyorum].Savaşan Npcler İstiyorum.Shop Npc si Olacak[O Plugini İstiyorum].Çeşit Çeşit Silahları Ayarlyacam(Hasarlarını,Özelliklerini)[O Plugini İstiyorum].

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Biz projemizden vaz geçiyoruz hikayemizi tüm alt yapıyı sana vericez sunucuyuda ayarlıyoruz. Sen gerisini yaparsın yok gerisnide yapamam diyorsun biz adminlikde yaparız.

MRSMinecraftER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dur Abi Ben Sana Serverimi Veririm Yarın. Admin Yapayım Bir Bide Clapy Arkadaşımızda Serverini Versin Seç Beğen Al

xvtxluffy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yavv hiçmi ciddi adam yok eğer 1 tane plugin biliyorsanız söyleyin.Biz size paket yapın demiyorum.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MMORPG bilginiz yok sanırım.
Görüş bildirdim.Herşeye bir plugin yapıyorsunuz.
İtem ismi değiştirmek için nbt plugini.
Özellik eklemek için rpg item plugini.
Sınıf için bilmem ayrı bir plugin.
Sorun şurada.Uğraştınız yaptınız hemde fazla fazla uğraştınız.
Plugin yapımıcı işi bıraktı.Güncellemiyor.Acaba o zaman ne yapıcaksınız.
Herşeye plugin kullanılmasını karşıyım.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Görüş bildirdim.Herşeye bir plugin yapıyorsunuz.
İtem ismi değiştirmek için nbt plugini.
Özellik eklemek için rpg item plugini.
Sınıf için bilmem ayrı bir plugin.
Sorun şurada.Uğraştınız yaptınız hemde fazla fazla uğraştınız.
Plugin yapımıcı işi bıraktı.Güncellemiyor.Acaba o zaman ne yapıcaksınız.
Herşeye plugin kullanılmasını karşıyım.
MMORPG de girdiğin rolde klmak zorundasın içinden çıkamıyorsun ve bunun içinde plugin şart . Ayrıca Her rpg yi birbiriyle aynı degil. Bizim aklımızda mmorpg tarzı bir oyun yapmak var minecraftda ve bu oyun bir rol secip ciftci olayım sovalye olayım degil bu rol seni bir savasta dusmanlarına karsı savasmayı gerektiren ve tum oyuncuların aynı rolde olmasını saglayan bir oyun günümüzdeki yaygın oyunlarda oldugu gibi. Bu tarz oyunlarda mob kesilir lwl kasılır item dizilir ve sonrasında pvp ye geçilir. Tabi bu sırada rpg kısmıda oyunun görevleridir.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MMORPG de girdiğin rolde klmak zorundasın içinden çıkamıyorsun ve bunun içinde plugin şart . Ayrıca Her rpg yi birbiriyle aynı degil. Bizim aklımızda mmorpg tarzı bir oyun yapmak var minecraftda ve bu oyun bir rol secip ciftci olayım sovalye olayım degil bu rol seni bir savasta dusmanlarına karsı savasmayı gerektiren ve tum oyuncuların aynı rolde olmasını saglayan bir oyun günümüzdeki yaygın oyunlarda oldugu gibi. Bu tarz oyunlarda mob kesilir lwl kasılır item dizilir ve sonrasında pvp ye geçilir. Tabi bu sırada rpg kısmıda oyunun görevleridir.
MMORPG ile RPG karıştı sanki :ASDASD
Şöyle açıklıyım.
Metin 2 bir MMORPG'dir ve kimse rol yapmaz.
Knight bir MMORPG'dir ve kimse rol yapmaz.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Rol yapmaz olur mu? Knight gibi oyunlar yaptıgın her sey aslında senin rolunun bi parcası neden savası bırakıp tarımla ugrasamıyorsun cunku sen o rolu yapmak zorundasın oyunda yanlıs biliyorsunuz.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rol yapmaz olur mu? Knight gibi oyunlar yaptıgın her sey aslında senin rolunun bi parcası neden savası bırakıp tarımla ugrasamıyorsun cunku sen o rolu yapmak zorundasın oyunda yanlıs biliyorsunuz.
Farkedersen o karakteri oynarsın ama taklit etmezsin.
'Şovalye koşarak uzaklaşmıştı' diye chat atana 'salak' diyorlar :D
MMORPG ile RPG arasında fark var.

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkedersen o karakteri oynarsın ama taklit etmezsin.
'Şovalye koşarak uzaklaşmıştı' diye chat atana 'salak' diyorlar :D
MMORPG ile RPG arasında fark var.
Güzel bir örnek.

Mmorpg server açmak istiyorum.Zombileri filan kaldırıp kendim mob filan yapcam.Mobların Canını Ayarlıyacam.[O Plugini İstiyorum].Level atlamak olcak[O Plugini İstiyorum].Class seçicem [O Plugini İstiyorum.].Zindan Olcak[O Plugimi İstiyorum].Belirli bir yerde shop açcam[O Plugini İstiyorum].Savaşan Npcler İstiyorum.Shop Npc si Olacak[O Plugini İstiyorum].Çeşit Çeşit Silahları Ayarlyacam(Hasarlarını,Özelliklerini)[O Plugini İstiyorum].

Öyle ha deyince MMORPG açamazsın. Dediklerinin hepsini yapmak istiyorsan en az 50 plugini bir araya getirip profesyonelce hatasız ve kusursuz editlemen gerekir ki yeni başlayan birine göre çok zor bir iştir. Ben yaparım fakat üşeniyorum ayrıca sunucu parasını kim verecek ?

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir örnek.

Öyle ha deyince MMORPG açamazsın. Dediklerinin hepsini yapmak istiyorsan en az 50 plugini bir araya getirip profesyonelce hatasız ve kusursuz editlemen gerekir ki yeni başlayan birine göre çok zor bir iştir. Ben yaparım fakat üşeniyorum ayrıca sunucu parasını kim verecek ?
Yeterince Profesynel olursan 20 pluginlede yaparsın(Bkz:Ben)