MmoRPG

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar aklimda bazi planlar var. MmoRpg Sunucu acmayi planliyorum. Actigim sunucuda ne gibi seyler olmasini istersiniz fikirlerinizi almak istedim.

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ve saygılı bir kitle,whitelist
ile başlarsa memnun oluruz herhalde forum ahalicesi...

S

Switcher

Ziyaretçi
Bende bir projedeyim MmoRPG Plugin paketi + Build + Skript her şey var içinde şu an proje %15 felan

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bir projedeyim MmoRPG Plugin paketi + Build + Skript her şey var içinde şu an proje %15 felan

Gerçi herkes bişeyler yapıyor ama şuana dek zindevi saymazsak açık oyuncuya geçebilen olmadı tam...
Gerçi sen yaparsın gireriz yani yapan olursa güzel olur...

S

Switcher

Ziyaretçi
Server olmayacak bu isteyen kullanabilir indirme linki felan koyucam

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ve saygılı bir kitle,whitelist
ile başlarsa memnun oluruz herhalde forum ahalicesi...
mmorpg ye whitelist de çok mantıklı zaten
Oynayacak 40 kişi varsa 15 ini almıyorsun...[DOUBLEPOST=1435400699,1435400645][/DOUBLEPOST]
Gerçi herkes bişeyler yapıyor ama şuana dek zindevi saymazsak açık oyuncuya geçebilen olmadı tam...
Gerçi sen yaparsın gireriz yani yapan olursa güzel olur...
Oldu fakat çoğu açık kalmadı Şu anda açık olan var hatta ama reklam yapmıyım ben rpg sunucular kısmında konusu var

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Rpg deil role play degil mmorpg bu yani daha cok metin 2 gibi olacak

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mmorpg ye whitelist de çok mantıklı zaten
Oynayacak 40 kişi varsa 15 ini almıyorsun...[DOUBLEPOST=1435400699,1435400645][/DOUBLEPOST]
Oldu fakat çoğu açık kalmadı Şu anda açık olan var hatta ama reklam yapmıyım ben rpg sunucular kısmında konusu var

Açıkçası whitelist bence gerekli bir şey ama whiteliste tam alımı kadrolar tarafından değil üye olan oyuncuların tavsiyelerinden olmalı...
(Konuyu PM atarsan sevinirim.)