MMORPG

Açtığımda Gelirmisiniz

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
hepinize merhaba arkadaşlar uzuan süredir üzerinde çalıştığım mmorpg serverimi çok yakın bir zamanda açıcagım ve metin2 tipi olacak +basma ,görev ,efsun :=) kasılma vb. bunların dışında önerebileceğiniz şeyler varmıdır

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
açılmayacağını bildiğim için gelemem :) senin gibi 10 larca insan gördüm hepsi metin2 istiyor ama 1 tanesi bile umduğunu bulamıyor be canım

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
senin bildiklerinden değilim ben kardeşim hub serverim var zaten ama mmorpg yi daha çok sevidiğim için açıcam zaten beta olarak açmıştım önceden,
+ basma sistemini yaptım
dolunay zehir için keskinliğini efsun nesnesi ile değiştirebiliyosun bunuda yaptım
moblar ve metinlerde hazır ben sadece fikir istedim :)

bunlar belki inanmana yardımcı olur :) hatta şu an server açık istersen özelden ip ini atayım

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
2 tane resime bakıp inanmamı mı bekliyorsun :) sen RoR u biliyor musun

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Bilader Ben ATİNASAGA da gm idim sen bana RaR diyosun ve kendimi kanıtlamama gerek yok SonCraftTr nin kurucusuyum snn gibi gereksizlere artık cevap yazmayacağım ben dediğimide yaparım benburada fikir istiyorum sen gelmişsin sv yi açamıycaksın diosun ben bu mmo yu 8gb ram ile açacağım anlatabiliyormuyum.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilader Ben ATİNASAGA da gm idim sen bana RaR diyosun ve kendimi kanıtlamama gerek yok SonCraftTr nin kurucusuyum snn gibi gereksizlere artık cevap yazmayacağım ben dediğimide yaparım benburada fikir istiyorum sen gelmişsin sv yi açamıycaksın diosun ben bu mmo yu 8gb ram ile açacağım anlatabiliyormuyum.

MMORPG yapman iyi en azından farklılık var. Sakın yanlış anlamayın fakat şu ana kadar Türkiye'de doğru düzgün açılıp kalan bir MMORPG sunucusu yok. Bak açılan ve sevilen var ama doğru düzgün açılıpda açık kalan yok. birçok farklı ve kaliteli sunucu gördüm. Şu an yaptığım sıradan ve basit geliyor insanlara. Biraz "RPG (Rol Yapma Oyunu)" kısmına girip sunuculara göz at. Arşivlere de bak.

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
MMORPG yapman iyi en azından farklılık var. Sakın yanlış anlamayın fakat şu ana kadar Türkiye'de doğru düzgün açılıp kalan bir MMORPG sunucusu yok. Bak açılan ve sevilen var ama doğru düzgün açılıpda açık kalan yok. birçok farklı ve kaliteli sunucu gördüm. Şu an yaptığım sıradan ve basit geliyor insanlara. Biraz "RPG (Rol Yapma Oyunu)" kısmına girip sunuculara göz at. Arşivlere de bak.
yorumun için teşekkürler ben beta olarak açtım sevildi ve rpg serverlerde konum var baya şu an tam sürüm olarak açıcam

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
RoR insanları açılacağına inandıran büyük ve gerçek bir projeydi fakat çoğu MMORPG projesi gibi o da açılamadan kenara koyulan projelerden biri oldu :(

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
senin bildiklerinden değilim ben kardeşim hub serverim var zaten ama mmorpg yi daha çok sevidiğim için açıcam zaten beta olarak açmıştım önceden,
+ basma sistemini yaptım
dolunay zehir için keskinliğini efsun nesnesi ile değiştirebiliyosun bunuda yaptım
moblar ve metinlerde hazır ben sadece fikir istedim :)

bunlar belki inanmana yardımcı olur :) hatta şu an server açık istersen özelden ip ini atayım
Ben senin böyle bir server açabileceğine inanıyorum kardeşim diğerleri inanmasa bile.

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Ben senin böyle bir server açabileceğine inanıyorum kardeşim diğerleri inanmasa bile.
eyw kardeşim yakında gerçeği görücekler zaten :)

Metin2 Bilen Mimar Arıyorum istersen serverimde Mimar Olarak kal istersen ücretli çalış karar senin mimarlık için mesaj atabilirsiniz bu arada tüm sistemler bana kötü geldi ve baştan yazıyoruz bir süredir temelleri tamamen atıldı az kaldı az :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ben 1 ay önce açtım.Hala açık, fakat 1 aylık gözlemime dayanarak söyleyebilirim ki o kadar fazla ilgi çekmiyor.
Ayrıca şu metin 2 konseptinden vazgeçin artık.
Şu anki(@blackone1991) duruma da bakarsak çok fazla oyuncu yerine seni destekleyen bir kaç oyuncun oluyo.