- En iyi cevaplar
- 2
hepinize merhaba arkadaşlar uzuan süredir üzerinde çalıştığım mmorpg serverimi çok yakın bir zamanda açıcagım ve metin2 tipi olacak +basma ,görev ,efsun :=) kasılma vb. bunların dışında önerebileceğiniz şeyler varmıdır
bilsen iki resimle geçiştiremeyeceğini anlardınHayır bilmiyorum
Bilader Ben ATİNASAGA da gm idim sen bana RaR diyosun ve kendimi kanıtlamama gerek yok SonCraftTr nin kurucusuyum snn gibi gereksizlere artık cevap yazmayacağım ben dediğimide yaparım benburada fikir istiyorum sen gelmişsin sv yi açamıycaksın diosun ben bu mmo yu 8gb ram ile açacağım anlatabiliyormuyum.
yorumun için teşekkürler ben beta olarak açtım sevildi ve rpg serverlerde konum var baya şu an tam sürüm olarak açıcamMMORPG yapman iyi en azından farklılık var. Sakın yanlış anlamayın fakat şu ana kadar Türkiye'de doğru düzgün açılıp kalan bir MMORPG sunucusu yok. Bak açılan ve sevilen var ama doğru düzgün açılıpda açık kalan yok. birçok farklı ve kaliteli sunucu gördüm. Şu an yaptığım sıradan ve basit geliyor insanlara. Biraz "RPG (Rol Yapma Oyunu)" kısmına girip sunuculara göz at. Arşivlere de bak.
hm onu bilmiyordum ama ben açıcağım herşeyi hazır hemen hemenRoR insanları açılacağına inandıran büyük ve gerçek bir projeydi fakat çoğu MMORPG projesi gibi o da açılamadan kenara koyulan projelerden biri oldu![]()
Ben senin böyle bir server açabileceğine inanıyorum kardeşim diğerleri inanmasa bile.senin bildiklerinden değilim ben kardeşim hub serverim var zaten ama mmorpg yi daha çok sevidiğim için açıcam zaten beta olarak açmıştım önceden,
+ basma sistemini yaptım
dolunay zehir için keskinliğini efsun nesnesi ile değiştirebiliyosun bunuda yaptım
moblar ve metinlerde hazır ben sadece fikir istedim
![]()
![]()
bunlar belki inanmana yardımcı olurhatta şu an server açık istersen özelden ip ini atayım
eyw kardeşim yakında gerçeği görücekler zatenBen senin böyle bir server açabileceğine inanıyorum kardeşim diğerleri inanmasa bile.