MMORPG

Açtığımda Gelirmisiniz

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Ben 1 ay önce açtım.Hala açık, fakat 1 aylık gözlemime dayanarak söyleyebilirim ki o kadar fazla ilgi çekmiyor.
Ayrıca şu metin 2 konseptinden vazgeçin artık.
Şu anki(@blackone1991) duruma da bakarsak çok fazla oyuncu yerine seni destekleyen bir kaç oyuncun oluyo.
ben metin2 temalı mmo serverini 1 seneyi aşkın süredir düşünüyorum ve metin2 deki sistemlerin %50sinden fazlası olucak serverimde ben güveniyorum rahat +30 olarak devam edicek ilk başlarda tutulursa direk bi 50 yi çok rahat görür sabit olarak artar eksilmez diye düşünüyorum

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Ben 1 ay önce açtım.Hala açık, fakat 1 aylık gözlemime dayanarak söyleyebilirim ki o kadar fazla ilgi çekmiyor.
Şu anki(@blackone1991) duruma da bakarsak çok fazla oyuncu yerine seni destekleyen bir kaç oyuncun oluyo.
yorum a beni de yaz bende geliyorum diyelerin %99.9999 0 destek veriyor .-. mmorpg sunucularının tutmamasının sebebi bu

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
ben metin2 temalı mmo serverini 1 seneyi aşkın süredir düşünüyorum ve metin2 deki sistemlerin %50sinden fazlası olucak serverimde ben güveniyorum rahat +30 olarak devam edicek ilk başlarda tutulursa direk bi 50 yi çok rahat görür sabit olarak artar eksilmez diye düşünüyorum
Bundan yaklaşık 5 sene evvelinde de metin 2 temalı sunucu projeleri vardı.(Hatta biri açılmıştı,Atina Saga'ydı ismi galiba)

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Bundan yaklaşık 5 sene evvelinde de metin 2 temalı sunucu projeleri vardı.(Hatta biri açılmıştı,Atina Saga'ydı ismi galiba)
Atina Sagada başrehberim nickim Skip ti kurucu yakın arkadaşımdı o sunucunun kapanma sebebi hostinginden dolayıydı plugin paketini alıcaktım ama sistem yoktu onda fazla

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sunucuyu herkese açık yaptığım gün en çok küfür yediğim gün oldu :D Hadi oynasanız neyse onu geçiyorum oyuna girmeden önce lobide bile küfür ediyorlar. Sadık oyuncularınla(bir nevi sponsor :D) beraber büyüyüp global açılabilinir.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu herkese açık yaptığım gün en çok küfür yediğim gün oldu :D Hadi oynasanız neyse onu geçiyorum oyuna girmeden önce lobide bile küfür ediyorlar. Sadık oyuncularınla(bir nevi sponsor :D) beraber büyüyüp global açılabilinir.
neden açtığın gün oldu bence açmadığın her gün için yemen lazımdı a bisn burası türkiye

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
ilk betamı hub serverime eklemiştim oyuncular girip bu ne diyodu + küfürler mmo bilmeyeni mmoya almamak gerekiyor bence