Mob Oldu Ama Sonra...

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben mceditte bir mob yaptım.Mob ama aniden kayboldu. Nasıl mob kaybolmiycak?

Dr.ift

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peaceful Modunda Olabilirsin Ve Bu Arada Yedeği Varsa Spawner Koy Ve Easy Moduna Geçmeni Tavsiye Ederim :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer uzaklaşınca despawn olmalarını ve spawner yapmak istemiyorsan persistent mobs (ismi biraz yanlış olabilir) filtresini yükle ve mobu yaptıktan sonra etrafını spawner yapacakmış gibi seç. Filtrelerden persistent mobs'u seç ve uygula. Herobrine's Mansion gibi maplarda olduğu gibi ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş mob yok olmaz.

TheCombatPro

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer uzaklaşınca despawn olmalarını ve spawner yapmak istemiyorsan persistent mobs (ismi biraz yanlış olabilir) filtresini yükle ve mobu yaptıktan sonra etrafını spawner yapacakmış gibi seç. Filtrelerden persistent mobs'u seç ve uygula. Herobrine's Mansion gibi maplarda olduğu gibi ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş mob yok olmaz.

evet öyle

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynısını ben anlatacaktım arkadaş açıklamış. Aynı şekilde yap sorun çıkacagını sanmam ^_^