Mob Sınırı

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bir skyblock haritasında gördüm, moblar belli bir yerden sonra geçemiyorlar geçseler bile yok oluyorlar. Resim de vereyim;

Acaba bu nasıl yapılır?[DOUBLEPOST=1400508830,1400507073][/DOUBLEPOST]Günceldir

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görünmez blok koymuşlar. Belli oluyor zaten. Fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Google'dan biraz araştırm yaparsan bulursun. Ve yanlış hatırlamıyorsam MCEdit ile yapılabiliyordu.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
piston_extension

bir yerde mob spawnına izin vermezsen direk giremiyorlar zaten...

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmasına yaptım ama moblar içinden geçebiliyor. Bir ayarı var mı?

Yapmak için de worldedit kullandım. Blokları seçip //Set 36:1 yazıyorsunuz.[DOUBLEPOST=1400516589,1400516000][/DOUBLEPOST]
Görünmez blok koymuşlar. Belli oluyor zaten. Fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum. Google'dan biraz araştırm yaparsan bulursun. Ve yanlış hatırlamıyorsam MCEdit ile yapılabiliyordu.
Bir yorumun var mı?

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmasına yaptım ama moblar içinden geçebiliyor. Bir ayarı var mı?

Yapmak için de worldedit kullandım. Blokları seçip //Set 36:1 yazıyorsunuz.[DOUBLEPOST=1400516589,1400516000][/DOUBLEPOST]
Bir yorumun var mı?
Baktım biraz bulabildiğimin en iyisi mcedit ile yapmak. Fakat bir yöntem daha var ama çok uzun sürüyor yapılışı. Tek tek command block ile blokları koyarak oluyor.[DOUBLEPOST=1400517247][/DOUBLEPOST]Ve 36:1 piston bloğun ittirdiği kısmıdır ayarla olmaz o. Onun içinden her türlü geçilir.