MOB SPAWNER NASIL YAPILIR BİRİ YARDIM ETSİNN [HARİTAM İÇİN GEREKLİİİ]

emurson

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir harita yapıyorum mob spawner kurmam lazım videolarını izledim yok 6 blokluk falan yapın dio bekledim ama olmadı türk bilen biri videosunu çekip koyabilirmi lütfen çok acill cevap istiyorum.

Edit:Haritamın linkini atıcam ama pc de virüs var virüs programı yüklüyorum ama pc çöküyo bildiğiniz gibi değil yani pc yi çökertmeyen bir virüs programı biliyorsanız link atın lütfenn.

emurson

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya ben modsuz yapmak istiyorum.modlarda pc kasıyo[DOUBLEPOST=1384023273,1384023235][/DOUBLEPOST]1.5.2 yim hem nedense mod kuramıyorum skydazdan hata verior

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
o zaman server kur essentials plugini yükle. Komut ile koy[DOUBLEPOST=1384023496,1384023353][/DOUBLEPOST]hamachin varsa sw kurabilirim atarsan bana mapı yardım ederim

emurson

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pc virüslü haritayı atamicam ama bana acil çok yer kaplamayan bi tane virüs programı atarsan svinirim pc deki bütün virüsleri silsin istiyorum bütün herşeyi denedşm avast falan çöküyo nedense hepsi[DOUBLEPOST=1384023651,1384023608][/DOUBLEPOST]
Ben biliyorum modsuz pluginsiz çok kolay /give ismin 52 1

furkan10 o öyle olmuyo sadece pig spawner oluyo öyle

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
pc virüslü haritayı atamicam ama bana acil çok yer kaplamayan bi tane virüs programı atarsan svinirim pc deki bütün virüsleri silsin istiyorum bütün herşeyi denedşm avast falan çöküyo nedense hepsi[DOUBLEPOST=1384023651,1384023608][/DOUBLEPOST]

furkan10 o öyle olmuyo sadece pig spawner oluyo öyle
skype varmı sende