Mob Spawner

Emreb10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,ben mob spawner yani xp farm yapmak istiyom (kule şeklinde olan) fakat üstündeki kapalı alana delik açtım baya yüksek yaptım karanlık fakat yaratıklar düşsün diye su koysam suda spawn olmuyolar nası yapçam ayrıca bişi sorcam spawn olmaları için kaça kaç alan gerekli?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
internette mobtrab diye arattir ve videoyu izle en iyi öyle anlarsin ama iyi calismasi için sky block olmasi lazim :)

Emreb10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Video izleyemeiroum spawnerı üstünü genişlettim dev gibi bir şey oldu 15x15 lik 4 tane bölge var ortada su var tam deliğe akıyo sular (delikten içeri akmıyor) ama su tam duvarlara kadar gelmiyor yani az geliyo su onun için düşmelerinde sıkıntı var ama spawn olmada sorun yok daha duvarları örerken hemen spawn oldular çok hızlı spawn oluyolar düşmede sıkıntı var

Emreb10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende böyle yaptım daha da büyüğünü yaptım o suyun yanındaki 4 alanlar benim daha da büyük ama yaratıklar suya gelmiyo suya çekebilcek bir şey varmı

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bende böyle yaptım daha da büyüğünü yaptım o suyun yanındaki 4 alanlar benim daha da büyük ama yaratıklar suya gelmiyo suya çekebilcek bir şey varmı
benim bildigim yok ben yanlizca skyblockta yapiyorum ondada sürüsüne bereket seklinde ciktigi için bol bol düsüyolar :D