Forum Dergisi Mobil Oyuncular 2018'de Ne Oynuyor?

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
Mesajlar
941
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,282
Puanları
3,520


Gamer Dergisi: Mobil Oyuncular 2018'de Ne Oynuyor?

Merhaba forumun değerli üyeleri, bu dergimde sizlere Mobil Oyuncuların 2018'de hangi oyunları oynadıkları hakkında bilgi vereceğim.

Mobil oyunlardan bazıları son dönemlerde popüler olmaya başladı bildiğiniz üzere. Mobil oyuncular ise çok güzel ve çok değişik oyunlar oynayabiliyorlar bende bu konumda sizlere Play Store ve App Store'daki "Ücretsiz En İyi 5 Popüler" oyundan bahsedeceğim.

google_play_logo.png


Play Store'daki En İyi 5 Popüler Oyun!

subwaysurfers.png

1) Subway Surfers
Play Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde birinci sırada yer alan oyunumuzdur. Subway Surfers çok eğlenceli ve güzel bir oyun olmakla beraber eskiden çok fazla oynadığım bir oyundur. Subway Surfers oynarken bir süre sonra sinirlenip oyunu silmek isteyeceğim diyeceğiniz bir oyundur çünkü bir süre sonra çok fazla ölmeye başlıyorsunuz bunun sebebi oyunda hırs yapmanızdır. Subway Surfers'ı oynarken sakin olursanız istemediğiniz kadar rekor kırabileceğiniz düşünüyorum çünkü ben ne zaman rekorumu geçmek istesem geçemiyorum fakat normal bir şekilde oynarken kolayca rekorumu geçebiliyorum. Subway Surfers'a sürekli güncelleme gelmesi yeni içerikler eklenmesi de oyunun üst sıralarda yer almasının sebebidir bence.

indir (2).jpg

2) FIFA Futbol
Play Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde ikinci sırada yer alan oyunumuzdur. Fifa Futboll yani eski adıyla Fifa Mobile benimde oynadığım ve çok güzel olan bir oyundur. Fifa Futbol oyunda etkinlikler düzenleyerek nadir kartlar dağıtıyor ve güzel güncellemeler yapıyor. Fifa'ya yeni başlamış oyunculardan biriyseniz Fifa'da çok güzel etkinliklerle karşılaşabilirsiniz ve oyunu düzenli bir şekilde oynayarak kendinize güzel bir takım kurabilirsiniz.

Mobil Oyuncular 2018'de Ne Oynuyor? ˚ Sayfa 1
banner.png


unnamed.png


3) Benim Konuşan Tom'um
Play Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde üçüncü sırada yer alan oyunumuzdur. Benim Konuşan Tom'um boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Oyunda kedinizi geliştirebiliyorsunuz, oyunlar oynayabiliyorsunuz, konuşturabiliyorsunuz ve daha birçok şey yapabiliyorsunuz eğer boş zamanlarınız oluyorsa ve canınız sıkılıyorsa oynayabileceğiniz güzel bir oyundur.

4) A Word Kelime Oyunu (Türkçe)
Play Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde dördüncü sırada yer alan oyunumuzdur. A World Kelime Oyunu boş zamanlarınızda yapacak bir şey bulamıyorsanız ve zamanınızın boşuna gitmesini istemiyorsanız kendinizi geliştireceğiniz bir kelime oyunudur. Oyunda size karışık harfler verir ve harfleri birleştirerek kelime bulmaya çalışırsınız.

indir.jpg


5) Candy Crush Saga
Play Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde beşinci sırada yer alan oyunumuzdur. Candy Crush Saga sıkıldığın zamanlarda oynayabileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir oyundur. Candy Crush Saga şu şekilde oynanır; üç tane aynı renk şekeri yan yana getirdiğiniz zaman şekerler kaybolur. Bu şekilde devam ederek bölümleri geçebilirsiniz fakat oyun size görevler verir ve bu görevler doğrultusunda şekerleri patlatarak görevleri tamamlamaya çalışırsınız.

Mobil Oyuncular 2018'de Ne Oynuyor? ˚ Sayfa 2
banner.png
2017-app-store-itunes-gift-card.png

App Store'daki En İyi 5 Popüler Oyun!

1) A Word Kelime Oyunu (Türkçe)
App Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde birinci sırada yer alan oyunumuzdur.

indir (1).jpg

2) Koş Sosis Koş
App Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde ikinci sırada yer alan oyunumuzdur. Boş zamanlarınız da eğlenebileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz güzel bir oyundur.

subwaysurfers.png


3) Subway Surfers
App Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde üçüncü sırada yer alan oyunumuzdur.

Mobil Oyuncular 2018'de Ne Oynuyor? ˚ Sayfa 3
banner.png


drift-max-pro-car-drifting-game-unreleased-apk.png

4) Drift Max Pro
App Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde dördüncü sırada yer alan oyunumuzdur. Yarış oyunlarına meraklıysanız oynamanızı önerebileceğim güzel oyunlardan biridir.

Kick_the_Buddy_wallpaper.jpg


5) Kick The Buddy
App Store'da "Ücretsiz En Popülerler" kategorisinde beşinci sırada yer alan oyunumuzdur. Boş zamanlarınızda değişik bir oyun oynamak istiyorsanız size önerebileceğim güzel ve eğlenceli bir oyundur.


Mobil Oyuncular 2018'de Ne Oynuyor? ˚ Sayfa 4
 


Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Fotoğraflar sadece bende mi ölü? Göremiyorum da..
Bu arada App Store'daki bir oyunun ismini "A World" olarak yazmışsınız, "A Word" olması gerekiyor düzeltirseniz daha iyi olur. elinize sağlık.
 

Üst