Yani mesela paypal gibi bir site var adamlar oraya mobil ile ödeme yapacaklar bende kendi hesabıma çekicem ?Bunu yapabilmeniz için önce bir Gsm sistemi kurmalısınız sonra herhangi bir mobil ödeme sisteminin aynasından bir sistem kurmalısınız. O zamanlar vergisiz olur. Ama bunu yaparsanız zaten vergi hesabına düşmesiniz çünkü Amerika beyninize el koyar. Vergiler gsm ve aracı vergilerinden oluşur. Sadece daha az vergili bir aracı bulabilirsiniz. Ayrıca nr kadar az aracı o kadar az vergi.
Xperia Z cihazımdan gönderildi.
Paypal ın da vergisi var. Bu sistemlerin hepsinde vergi var. Vergisiz yapamazsınız. Ama mobil ödeme kredi kartı paypal gibi birçok ödeme biçimini birleştiren bir sistem var: paymentwall.Yani mesela paypal gibi bir site var adamlar oraya mobil ile ödeme yapacaklar bende kendi hesabıma çekicem ?
Ne kadar vergi alıyor ?Paypal ın da vergisi var. Bu sistemlerin hepsinde vergi var. Vergisiz yapamazsınız. Ama mobil ödeme kredi kartı paypal gibi birçok ödeme biçimini birleştiren bir sistem var: paymentwall.
İsterseniz onu deneyebilirsiniz.
Peki o dediğinizi kurmak için kolama bilgisi gerekiyormu ?Şu an aklımda değil fakat vergileri konusunda bilgilendiren sayfaları mevcut
Hiç beceremem Sen yapabilirmisin çok iyi olur Bir de bu sayede paypala felan yükleniyormuBence bunlara gerek yok game maker'ın son sürümü çıktı onun ile .apk oluşturuluyor .apk android sistemlerinin .exe'si gibidir. Game maker ile söyle bir program yapabilirsin ; çocuğun hattı örneğin turkcell , bir sms sistemi yaparsın bir kutu yaparsın kaç tl göndereceğini yazar diğer kutuda hattını seçer bur buton yaparsın ona basınca sms otomatik oluşur tabi biraz bilgili olmak lazım game maker konusunda sonra sms için şunu yaparsın turkcell için ; 535xxxxxxx KACTL yazip 8888 e göndericek sonra 30 saniye bekleme süresi koyacaksın 2064'e EVET yazarak göndericek program bukadar.
Bunun için Türkcell ile bir anlaşması olması gerekiyor diye biliyorum ki zaten yine gsm vergi keserBence bunlara gerek yok game maker'ın son sürümü çıktı onun ile .apk oluşturuluyor .apk android sistemlerinin .exe'si gibidir. Game maker ile söyle bir program yapabilirsin ; çocuğun hattı örneğin turkcell , bir sms sistemi yaparsın bir kutu yaparsın kaç tl göndereceğini yazar diğer kutuda hattını seçer bur buton yaparsın ona basınca sms otomatik oluşur tabi biraz bilgili olmak lazım game maker konusunda sonra sms için şunu yaparsın turkcell için ; 535xxxxxxx KACTL yazip 8888 e göndericek sonra 30 saniye bekleme süresi koyacaksın 2064'e EVET yazarak göndericek program bukadar.
Hayır ben vip leri böyle satıyorumBunun için Türkcell ile bir anlaşması olması gerekiyor diye biliyorum ki zaten yine gsm vergi keser
Güzelmiş. Gsm vergi kesmiyor mu?Hayır ben vip leri böyle satıyorum
Hayır ben vip leri böyle satıyorum
Hiç beceremem Sen yapabilirmisin çok iyi olur Bir de bu sayede paypala felan yükleniyormu
Çok iyiymişHayır ben vip leri böyle satıyorum