Mobkill Yazınca Çerçeveler Siliniyor

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Beyler Sunucumda ClearLagg Plugini Vardı Onun Bu Sorunu Yarattığını Düşünüp Sildim Sonra Komutu Gene Yazdığımda Çerçeveler Gene Silindi Bu Sefer Essentials'tan Kaynaklandığını Düşündüm Buna Bir Çozum Bulabilirmisiniz Marketteki Çerçeveler Siliniyor

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ClearLag dediğiniz eklentiye gerek yok, spigot zaten gerek duyduğunda itemleri temizliyor.
İlla ki buna benzer bir eklenti istiyorsanız size önerebileceğim eklenti React.

Survival, skyblock sunucusu değilseniz gereği yok.

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Hangi eklentiyi eklersem ekliyeyim mobkill yazdigimda cerceveler silinecek bunu duzeltmek isiyorum essentialsin jarini winrar ile actim plugin confinginde mobkill kismindaki esyalarda itemframe yaźiyordu sildim ama sorun ayni telden yaziyom kusura bakmayin

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hangi eklentiyi eklersem ekliyeyim mobkill yazdigimda cerceveler silinecek bunu duzeltmek isiyorum essentialsin jarini winrar ile actim plugin confinginde mobkill kismindaki esyalarda itemframe yaźiyordu sildim ama sorun ayni telden yaziyom kusura bakmayin
Çerçeveleri koruyan eklentiler vardı, onları ekleyerek deneyin

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
'essentialsin jarini winrar ile actim' Jar dosyasını açtığın zaman içinde ki config dosyası ilk yüklenmede kuruluyor(veya hatalarda) sen direk essentials klasörünün içinde ki configi ayarlayacaksın. (Eğer essentialsin içinde ki configi değiştirdiysen kopyala klasöre yapıştır.)

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
'essentialsin jarini winrar ile actim' Jar dosyasını açtığın zaman içinde ki config dosyası ilk yüklenmede kuruluyor(veya hatalarda) sen direk essentials klasörünün içinde ki configi ayarlayacaksın. (Eğer essentialsin içinde ki configi değiştirdiysen kopyala klasöre yapıştır.)
Configin İçinde Oyle bir şey Yok

++ YARDIM