-Mob'lara Göre Hasarsız Öldürme Taktikleri-

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ender Colossus ve Pigman. Bunlar zaten oyuna eklenmeyi düşünülmüş şeyler eskiden. Pigman zaten vardı. Ve köylü gibi trade yapılıyordu. Köylülerdeki gibi kazık yemiyordunuz fazla :D Ve bir mod yapımcısı da minecraftta planlanan ve kaldırılan şeyleri toplamıştı. Pigmanlar orda vardı. Konu ise güzel 1.5 senedir oynuyorum bazılarını ben bile bilmiyormuşum :D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ender Colossus ve Pigman. Bunlar zaten oyuna eklenmeyi düşünülmüş şeyler eskiden. Pigman zaten vardı. Ve köylü gibi trade yapılıyordu. Köylülerdeki gibi kazık yemiyordunuz fazla :D Ve bir mod yapımcısı da minecraftta planlanan ve kaldırılan şeyleri toplamıştı. Pigmanlar orda vardı. Konu ise güzel 1.5 senedir oynuyorum bazılarını ben bile bilmiyormuşum :D
Benim 4. Senem Fakat Hiç Pigman Görmedim?

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ender .... one resin atarmisin

Google Glass İle Gönderildi

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyuna yüklenmesi daha önce düşünülmüş ve 3. bir boss olarak eklenebilecek bir canavar. İstersen Farlands diye bir mod var orada var. Baby Farlander, Farlander ve Ender Colossus. Sanırım Farlander'ler ile trade yapıyordun.

"Görsel hata. Bu bir uzak diyar yaratığı."

(Farlander'in tam bir Türkçe'si yok sanırım :) )

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyuna yüklenmesi daha önce düşünülmüş ve 3. bir boss olarak eklenebilecek bir canavar. İstersen Farlands diye bir mod var orada var. Baby Farlander, Farlander ve Ender Colossus. Sanırım Farlander'ler ile trade yapıyordun.

"Görsel hata. Bu bir uzak diyar yaratığı."

(Farlander'in tam bir Türkçe'si yok sanırım :) )
Farland = Uzak Diyar
Farlander = Uzak Diyarlı

?

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ender Colossus'un olduğu bi mod bulamadım, videoda bulamadım herkes çakma çakma koymuş :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@TehPostman mobs/tr ye yine bak endermite ekledim (mc wikisi sadece englishi güncelliyo ben türkçeyi güncelliyom ^^)
hort yapmak istememiştim adminim (kabuğuna saklanan creepy(korkulu) bir kedi gibi söyler)[DOUBLEPOST=1394902182,1394901918][/DOUBLEPOST]Endermite nerde dostummmmmm...