Mod İtem Simge Sorunu ( Mor siyah kare )

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar dostlar. Minecraft 1.7.10 yüklü bilgisayarımda . Thermal Expansion en güncel halini yüklüyorum offical sitesinden ona rağmen oyundayken eşyaların simgeleri gözükmüyor. Sadece forge ve thermal expansion yüklü. Sorunun adını bilemediğim için başlık bu şekilde. Resim yüklemeye çalışacağim umarım olur. Mor siyah kare çıkıyor görüntüleri.

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam gameplay videoları izliyorum yerli yabancı 1.7.10 versiyonunda kimsede bu problem yok. Problemin adını bilsem araştırıcam ama bulamıyorum. Sadece bunda olmuyor mesala Steve Carts 2 dede aynı sıkıntı var anlamadım.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İtemlerin texturesinin olmamasından yada birşekilde gözükmemesinden-yok olmasından kaynaklı olmalı.Modu tamamen silip farklı kaynaklardan indirmeyi deneyebilirsiniz.Modlarla ilgili pek bilgim yok çok fazla öneri sunamayacağım :/

Edit: Official site yazısını görmemişim pardon :S

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft curse den en stabil sürümünü indiriyorum. 1.7.10 için . Mod sürümüyle veya oyunla ilgili bir uyuşmazlık yok. Modlar Beta da değiller. Bir sürü kaynaktan indirip denememe rağmen hala bu saçma sorunla yüzyüzeyim :)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft curse den en stabil sürümünü indiriyorum. 1.7.10 için . Mod sürümüyle veya oyunla ilgili bir uyuşmazlık yok. Modlar Beta da değiller. Bir sürü kaynaktan indirip denememe rağmen hala bu saçma sorunla yüzyüzeyim :)
Eğer 1.7.10 dışında sürümleri varsa (modun) onları deneyin isterseniz belki sorun 1.7.10 forge da yada modun 1.7.10 sürümündedir.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Launcherden Oyunu Seçin Edit Profile Tıklayın JWM Arguments Var Tik Atın Ona Ve Şu Kodu Yazın -Xmx2G -Duser.language=en -Duser.country=US
Bilgisayarın Kaç Gb ?