Mod konusunda yardım !

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bana şu aşağıdaki mod'lar lazım bulursanız hem linkini hemde nasıl kurulduğunu anlatırsanız sevinirim.
Gerekli Mod'lar:

1.Aether Mod
2.Audio Mod
3.Friend Mod
4.Single player commands
5.Skyrim Mod
Bunların hepsinin 1.4.2 versiyonları lazım bulursanız linki ve kurulumu gerektiği için yardım ederseniz sevinirim :) . Birde oyun içerisinde tuşları falan kullanımında yardım gerekicek. ( Single player command'sın kurulumunu biliyorum ama internette bulamadım dosyasını. )
Ayrıca custom npc's mod unun kullanımını anlatırsanız güzel olur.

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
eğer bilindik bir modsa ve güzelse kesin burda bulursun burda ara bul indir ve çalıştır install de otomatik olarak kurur belki sorun yaşayabilirsin ozaman bana haber ver yardım edebilirim. ama sorunsuz yüklenmişse modda hiçbir sorun yoktur

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
custom npc benim sevdiğim bir moddur npc yaratıyosun veya tam olarak açıklamamı istiyorsan bana mesaj at herşeyi anlatabilirim. onunla ilgili çok sey biliyrum

Berker_55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni farkettim flood olmasın ama single player commands derken ? normal komutları oyun ayarından açabilirisn ama daha farklı şeyler varsa bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla zor bulursun o modu

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
single player commands world edit in single player da oynanması için bir moddur

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
skydaz sitesi için teşekkür ederim çok güzel modlar var yanlız bana özellikle friend mod ve aether mod lazım :D