Mod lari sevenler ve modlu online oynamak isteyenler baksin ;)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet gencler, biz bir hub sw aciyoruz belki gormus yada duymussunuzdur feronia online server 700-800 kisilik olmasini planliyoruz neyse biz konumuza gecelim:

Benim bi fikrim var diyorumki sw nasilsa hub olcak biz bu hub swlerden 1 tanesini neden modlu yapmiyalim

Ve oyunculara yani sizlere sormaya karar verdim sizce boyle birsey yapalimmi sizlerin sececegi modlarla degisik bir server yapalimmi eger yeterli talep olursa istediginiz modlari toplayip bi servera koyacagim boylece modlu oynamak isteyenlerinde oynayabilecegi bir server olacak

Yorumlarinizi bekliyorum :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
5 Tane Server Tarzi Yapabilirisiniz

1 - Server Spawn
2 - Server HG
3 - Server SkyBlock
4- Server Modlu
5 - Server Survival

1 Serverden Portallarla 2-3-4-5'e Geçilebilir bunu Yapmaya yarayan Plugin ise ServerPortals Olmasi Lazim Ve Her Serveri 150 Kisilik Yaparsaniz çok güzel olur

Sadece bir öneriydi :) Zorsa Direk Tek servere yapabilirsiinz

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Server ztn dedigin gibi olcak ona hub server deniyo :) ben ayrica modlu sw dusunuyorum :)

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server ztn dedigin gibi olcak ona hub server deniyo :) ben ayrica modlu sw dusunuyorum :)

Yok bazilari var tek servere kuruyor öyle kötü oluyor amacli söylemiştim + Modlu kuracaksan FTB Hexxit filan hepsiyle gerçekten güzel olur ama fazla ram gerektirir

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Makinede 32 gb ram var ancak diger serverlarada baya ram gideceginden fazla bise veremem modluya :S serveri actiktan sonra 2. Bi makine daha almayi dusunuyoruz eger olursa dedigin gibi karisim bi sw yapmayi dusunuyorum :)