Mod minecraft tı bozdu acill

Emres1903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft tta comes alive modunun yüklemek çok isterdim ama hep minecraftı bozuyor açmiyor herşeyi doğru yapıyorum ama olmuyor Mojang yazısından sonra kapanıyor

moduu silincede düzeliyor minecraft

lütfen yardım edin

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
forgen varmı mc alivenin ilk dosyası confige diğeri moda atılır veya ilki modsa :S herneyse forgeyi kur ve %appdata% .minecraft .binminecraft sağ tık winrar archiver meta-ınfı sil

Emres1903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öle yapınca tamamen gittmişti ama denicem
bu arada crack orfinal değil

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim o modu skydaz'dan yükleme.Bende hata vermişti.İlk başta bir forge installer indir.Exe kendisi kurar.Sonra 1 kere oyunu aç.mods dosyasi gelsin.Sonra Comes Alive'yi indir 7 mb olacak boyutu 6-7 mb.Yoksa hata verebilir.Yanlış virüslü felan.Sonra o indirdiğini mods'a at.

Emres1903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yine ayn ısı oldu tamamen Minecraft çöktü hayırlı olsun[DOUBLEPOST=1378031595,1378031444][/DOUBLEPOST]
Kardeşim o modu skydaz'dan yükleme.Bende hata vermişti.İlk başta bir forge installer indir.Exe kendisi kurar.Sonra 1 kere oyunu aç.mods dosyasi gelsin.Sonra Comes Alive'yi indir 7 mb olacak boyutu 6-7 mb.Yoksa hata verebilir.Yanlış virüslü felan.Sonra o indirdiğini mods'a at.
İnstaler yüklüydü galiiba baktığımda modlara orda instaler yazıyor neysde linkini atarmnısın kardeş lütfen forge instaler ın ben bidaha yükliim olur belki

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
originalle alakası yok googleye minecraft modları yaz ilk çıkana tıkla işkenceye son falan arada oku anlarsaın

Emres1903

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş seninkini yaptım Meta mıydı neydi onusildim olmaıd Bin diye bir şey yok bende versions da 1.6.2 forge yi açıp ordan sildim olmadı ama ilgilendiğin için teşşekürler