mod mu değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhabalar öncelikle size bir soru soracağım. ***** hack mi mod mu? Konu gereksiz biliyorum ama arkadaşla idaaya girdik. Çözüldükten sonra kilit yaparsınız.

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi kere çok şaçma yanı baksana her yerde mod paketi diye sülalem kadar yazı var mnecraftta hack diye bişi yokki

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
***** 'u diyorsan o hacked client yani hackli client bi mod değil direk jar olarak verirler.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eskiden Forge'nin varligindan haberimiz yoktu yanlış mıyım? Eski mod paketleride Minecraft Jar dosyasinin icine atılırdı.
Benim dediğim minecraft.jar yada 1.x.x.jar olarak veriyorlar eskiden ..dusupdate olarak veriyorlardı ama şimdi bilmiyorum yada ben senin değini anlamadım :/
Anlatamadım derdimi.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamamdır konu çözüldü @craft_man konuyu kilitler misin?
Çözülen konular ne zamandan beri kitleniyor? Belki merak eden başka bir arkadaşımız çıkacak?[DOUBLEPOST=1388255608,1388255431][/DOUBLEPOST]
Benim dediğim minecraft.jar yada 1.x.x.jar olarak veriyorlar eskiden ..dusupdate olarak veriyorlardı ama şimdi bilmiyorum yada ben senin değini anlamadım :/
Anlatamadım derdimi.
Ben senin dediğini anladım kardeşim ama şimdi günümüzde modların çoğu forge üzerinden yapılabiliyor :) fakat eskiden senin hazır veriliyor dediğin minecraft.jar in icinde bazı oynamalar yaparakta mod yapmak mümkündü hilelerde aslında oyunun altyapısını değiştiren bir mod sayılabilir :)

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözülen konular ne zamandan beri kitleniyor? Belki merak eden başka bir arkadaşımız çıkacak?[DOUBLEPOST=1388255608,1388255431][/DOUBLEPOST]
Ben senin dediğini anladım kardeşim ama şimdi günümüzde modların çoğu forge üzerinden yapılabiliyor :) fakat eskiden senin hazır veriliyor dediğin minecraft.jar in icinde bazı oynamalar yaparakta mod yapmak mümkündü hilelerde aslında oyunun altyapısını değiştiren bir mod sayılabilir :)
Hayır yani, gereksiz konu falan diye rapor edenler olacaktır onun için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...