RadioActiveTR
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar merhabalar öncelikle size bir soru soracağım. ***** hack mi mod mu? Konu gereksiz biliyorum ama arkadaşla idaaya girdik. Çözüldükten sonra kilit yaparsınız.
Eskiden Forge'nin varligindan haberimiz yoktu yanlış mıyım? Eski mod paketleride Minecraft Jar dosyasinin icine atılırdı.***** u diyorsan o hacked client yani hackli client bi mod değil direk jar olarak verirler.
Benim dediğim minecraft.jar yada 1.x.x.jar olarak veriyorlar eskiden ..dusupdate olarak veriyorlardı ama şimdi bilmiyorum yada ben senin değini anlamadım :/Eskiden Forge'nin varligindan haberimiz yoktu yanlış mıyım? Eski mod paketleride Minecraft Jar dosyasinin icine atılırdı.
Çözülen konular ne zamandan beri kitleniyor? Belki merak eden başka bir arkadaşımız çıkacak?[DOUBLEPOST=1388255608,1388255431][/DOUBLEPOST]Tamamdır konu çözüldü @craft_man konuyu kilitler misin?
Ben senin dediğini anladım kardeşim ama şimdi günümüzde modların çoğu forge üzerinden yapılabiliyorBenim dediğim minecraft.jar yada 1.x.x.jar olarak veriyorlar eskiden ..dusupdate olarak veriyorlardı ama şimdi bilmiyorum yada ben senin değini anlamadım :/
Anlatamadım derdimi.
Hayır yani, gereksiz konu falan diye rapor edenler olacaktır onun için.Çözülen konular ne zamandan beri kitleniyor? Belki merak eden başka bir arkadaşımız çıkacak?[DOUBLEPOST=1388255608,1388255431][/DOUBLEPOST]
Ben senin dediğini anladım kardeşim ama şimdi günümüzde modların çoğu forge üzerinden yapılabiliyorfakat eskiden senin hazır veriliyor dediğin minecraft.jar in icinde bazı oynamalar yaparakta mod yapmak mümkündü hilelerde aslında oyunun altyapısını değiştiren bir mod sayılabilir
![]()