mod paketi lütfen

ThePro321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bir mod paketi istiyorum tabi siz isterseniz yapın isterseniz yapmayın am yaparsanız minettar olurum yaparsanızda en az 20 modlu olsun modlar eğlenceli olsun ve kafanıza göre mod koyun ama eğlenceli modlar olsun ama 30 modluda olsun lütfen yapın lütfen arkadaşlar çok minnettar olluum nolur

AirRaid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana süper bir mod paketi yapabilrim fakat büyük ihtimalle bu modlar çakışacaktır.Sana önerim kendin Skydaz'dan Flans Mod'la Mo' Creatures Modu yükle.Bu iki mod diğer modların çok üstüne çıkmış.İstersen başka da yükle.Ayrıca 20 modlu şeyler tavsiye etmem.Minecraft'ın donar ve kapanma sorunu yaşarsın.Ayrıca bir müddet sonra en ufak bir değişiklikte siyah ekran hataları almaya başlarsın.Sana önerim en fazla 7 tane mod bul yükle.

ThePro321

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana süper bir mod paketi yapabilrim fakat büyük ihtimalle bu modlar çakışacaktır.Sana önerim kendin Skydaz'dan Flans Mod'la Mo' Creatures Modu yükle.Bu iki mod diğer modların çok üstüne çıkmış.İstersen başka da yükle.Ayrıca 20 modlu şeyler tavsiye etmem.Minecraft'ın donar ve kapanma sorunu yaşarsın.Ayrıca bir müddet sonra en ufak bir değişiklikte siyah ekran hataları almaya başlarsın.Sana önerim en fazla 7 tane mod bul yükle.

ama yani benim bilgisayara yeni format atık ve ben 160 modlu buldum ama kasmıyo ve bunlar teknik mod ben eğlenceli mod istiyorum ben skaydazdan indirin ce modlar çakışıyor modları bilirim ama nasıl yüklendiğini bilmem

AirRaid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ama yani benim bilgisayara yeni format atık ve ben 160 modlu buldum ama kasmıyo ve bunlar teknik mod ben eğlenceli mod istiyorum ben skaydazdan indirin ce modlar çakışıyor modları bilirim ama nasıl yüklendiğini bilmem
Gerçi dediğin doğru Skydaz'da 3 modun üstüne çıkmak zor.Bunun için baya iyi modcular lazım.Bir keresinde 500 tane mod yüklü bir şey bulmuştum.Adam ne görürse koymuş.Çakışmıyordu ama kasıyordu.Ben de sildim :D Galiba 1.2.5'ti.