MOD PAKETI

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadar bn crack minecraft da modlu oynamak istiyorum 1.5.2 surumunde 50 60 li mod paketi bilen varmi bide nasil kurucam falan anlatirsaniz sevinitim mod un icind icbm mod olirsa sevinirm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Baska bildigin yokmu

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dun ben aradan crack bulamadim technic

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
FTB Unleashed çoook eğlenceli bir mod paketidir hem teknik modlarada senin için giriş olur sonra Kayracraftla yada K.A.S.A ' yla devam edersin :)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yanlış söylüyorsun , yinede giriş modlarının çoğu var yani K.A.S.A değil FTB derim başlangıç için başka nasıl bir mod başlangıç olabilir ki gidip te adama Tekkit Lite oynatamayız değil mi ? :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FTB Unleashed için az da olsa bir bilgi birikimi gerekiyor, hangi item neyin nesidir bilmeden başka modun itemini diğerinde kullanmaya çalışmak çok kötü oluyor.
Technicte fazla bir şey yok ana modlar belirli ben IC'yi ilk kez adam gibi Tekkit Lite'de (İbretlik rastlantı :D) kullandım. ama FTB çok fazla teknik mod içeriyor hangisi hangisinin karıştırırdım eskiden.
Şimdi Mekanism, IC2 ve birkaç tane modu toplasam hiç bilmeden oynamaya kalksam modlar kafamı epey karıştırır. Ama tek tek öğrendiğimde böyle bir sorun yaşamam. Hangi item neyin nesidir açıp internetten bakabilecek birisi için tabii ki FTB Unleashed daha iyi ama benim gibi internetin başına sadece indirme işlemi vb. için geçen biri için çok fazla bilinmeyen benzer mod sıkıntı oluşturur.