Mod Pakette Görev Kitabı mı ? NPC mi ?(Girin Önemli)

Görev Kitabımı ? NPC mi?

• Görev Kitabı

• NPC

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık bulamadım bu konuya çünkü hem modlar hemde haritalar ile ilgili bi mod paketi yapacam ve bir haritada geçecek uçan 2 tane ada olacak orada büyümeye çalışacaksınız orada bazı modların rehberlerini kuracam onlarla yeni modlara başlayıp hem modlarla daha iyi bilgi edinebilirsiniz hemde yeni haritada oynayabilirsiniz ama bi sorun var görev kitabındamı yapıyım yoksa npcmi ekliyim onun için anket kuruyorum hangisi daha fazla oy alırsa ona göre yapacam

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada yazmayı unutmuşum mod paketinde önerilerinizide yazabilrisiniz ekleyebilirm şu an aklımda pek çok ekleyeck mod var birazcık hardcore olacak

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D onun için onun altına bedrock koyabilirim aslında[DOUBLEPOST=1422790487,1422788778][/DOUBLEPOST]Acaba npc ile yapmaya başlasammı

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod onerisi olarak adalar arasinda kolay ulasim icin ''Balloon Mod'' olabilir.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mmtern ama o sorun olabiliriz balloonu ileride yapacağımız için ozamana kadar yollar olabilir ballonu nether adalarına giriş için kullanabiliriz[DOUBLEPOST=1422791882,1422791422][/DOUBLEPOST]size bi soru arsmagica olsunmu olmasınmı

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mmtern ama o sorun olabiliriz balloonu ileride yapacağımız için ozamana kadar yollar olabilir ballonu nether adalarına giriş için kullanabiliriz[DOUBLEPOST=1422791882,1422791422][/DOUBLEPOST]size bi soru arsmagica olsunmu olmasınmı
Zaten farkli adalar , dunyalar olacak , ek dunyalar olursa kasma sorunu olur. Tek yarari adalar , dunyalar olusturma olur.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
böle bişi yapmayı düşünüyorum ortada ada etrafında 5-6 tane falan ada[DOUBLEPOST=1422792408,1422792238][/DOUBLEPOST]ve blood magic thaumcraft gibi modlarda olacak onları çoğu kullanamıyo diye bari öğrensinler diye koymayı düşündüm faydalı olur hem o modlarda pek çok iyi eşya var

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
böle bişi yapmayı düşünüyorum ortada ada etrafında 5-6 tane falan ada[DOUBLEPOST=1422792408,1422792238][/DOUBLEPOST]ve blood magic thaumcraft gibi modlarda olacak onları çoğu kullanamıyo diye bari öğrensinler diye koymayı düşündüm faydalı olur hem o modlarda pek çok iyi eşya var
Thaumcraft candır :D

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hele mobların geçemediği o blokları :D[DOUBLEPOST=1422794016,1422793982][/DOUBLEPOST]Sunucu açmayı düşünür müsün? :D Bu modpack ile süper bir sunucu olur bence.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olursa birkaç kişilik 2-3 4-5 den fazla olunca server batar thaumcraftla uğraşıyım derken taint dolar dünya .d[DOUBLEPOST=1422796125,1422795719][/DOUBLEPOST]şu an mod paketi hazır mapı hazırlıcam mod paketini hazırlamak biraz sürdü .d buglarla falan uğraştım deep darkı kapattım .d[DOUBLEPOST=1422803246][/DOUBLEPOST]söliyim bide nether işini vazgeçtim o hem çok kastırıyo hem iş uzun bu arada ilk npcyi koydum :D ilk görevi yaptım bugün yarın devam edecem

EnderKing34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bu arada yazmayı unutmuşum mod paketinde önerilerinizide yazabilrisiniz ekleyebilirm şu an aklımda pek çok ekleyeck mod var birazcık hardcore olacak
Bir şey sormak istiyorum görev kitabı nasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum söyler misin söylersen çok sevirim ...