MOD SORUNU LÜTFEN YARDİM BEKLİYORUM

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu sitedeki modu bi türlü çalistiramadim benim minecraft 1.3.2 farkli modlarda sorun yok ama bunu calistiramadim bu modun düzgün çalisan bi site adresi verirmisiniz yada bunun calismama sebebini söylermisiniz?

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmama sebebi oyunundaki başka mod ile çakışıyor olabilir. Kurulumunu tekrardan gözden geçir bir şeyi kaçırmış olabilirsin. Meta.INF klasörünü sildikten sonra orda yazanları tekrardan yap. Eğer bunlarda olmuyorsa o sitedeki modda sorun vardır. Başka bir siteden dene.

Eğer 1.3.2 bulamazsan 1.3.1 deki modlar 1.3.2 ye de oluyor.

Moderatör Edit = Flood yapmayın

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş bende düzgün çalisan 2 mod daha var tek winrardan yükleniyolar neyse diğer modlari sorunsuz sildim meta.INF klasörünüde sildim yanlız bu silah modunda benden 3 winrari yüklememi istiyor Modloader,ModloaderMP,Forge 2 winrari yüklüyorum ama modloaderi o siteden indiremedim baska siteden indirincede modloaderi ya dünya yükleniyorda kilitleniyo yada acilista siyah ekran oluyor buna bi çözüm ariyorum yardimlariniz için şimdiden teşekkürler

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modloader bende bulamadım hangisini denersem siyah ekran oluyor artık hiçbir mod yükleyemiyorum. Nedense bildiğim tüm modloaderler artık siyah ekranda bırakıyor.