fyreUK
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Forumda Herhangi Bir Mod Tanıtımı Yapılmadığını Fark Ettim Ve Bu Sırada Modlarla Oynamayı Severken Bir Konu Oluşturayım Dedim Ve Hemen Anlatıma Geçelim
Evet Başlıkta Belirtiğim Gibi Dragon Mounts Adı Modumuz Kendi Ejderhamızı Yaratıp Onla Eğlenmemizi Vakit Geçirmemizi Sürmemize Olanak Sağlıyor Bunun İçin Bize Bir Tane Ejderha Yumurtası Gereklidir Nereden Bulacam Ben Bu Ejderha Yumurtasını Dediğini Duyar Gibiyim Hayatta Kalma Modunda Oynuyor İseniz End Portalından Geçip Ender Dragonu Öldürdüğünüzde Bu Yumurta Düşer Ama Eğer Ben Bu Modu İncelemek İstiyorum Yaratıcı Modda Bakıcam Diyorsanız /Give @p 122 Yazarsanız Bir Tane Ender Yumurtası Gelecektir Bu Ender Yumurtasını Yere Koyup Sağ Tıkladığımız da Üzerinde Effectler Oluştuğunu Göreceksinizi /Dragon Mature Yada /Dragon Stage Adult Yazarsanız Normal Bir Ender Dragon Çıkacaktır Korkmayın Bu Ender Dragon Size Saldırmaz Üzerine Çiğ Balıkla Sağ Tıklarsanız Üzerinde Kalpler Oluşacak Ve Evcileşecektir Fakat Bu Ejderhaya Şu Anda Binemessiniz Üzerine Eyer İle Tıkladığımızda Sürülcek Hala Gelmiştir Doya Doya Gezebilirsiniz
Çeşitleri Nelerdir
Aether : Havaya Baya Fazla Çıkıp Bulutlara Kadar Altına Bir Tane Blok Aether Ejderhası Çıkar
Nether : 3*3 lük Bir Alana Lav Koyun O Alanın Etrafına Cehennem Taşı Ve Nether Ejderhası
Ghost : Dünyanın En Altına Kadar Kazın Ve 3*3 Lük Alan Kazın Etrafına Işıktaşı Ve Ghost [Kirpi Balığı İle Evcilleşir]
Ice : 3*3 Lük Alan Yapıp Buz Koyun Etrafına Taş Ve Water Ejderhası
Normal : 3*3 Lük Alan Kazın Altına End Taşı Ve Normal Ejderha
Forest : 3*3 Alan Kazın Altına Orman Ağacı Yaprağı Etrafına Taş
Water : 3*3 Alan Kazın Su Yapın Etrafına Water Dragon
Not : İlk Doğduklarında Bebektirler Hemen Büyütmek İsterseniz /Dragon Stage Adult
1.7.10 Link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
1.7.2 Link
Giriş yap veya üye ol.
1.6.4 Link
Giriş yap veya üye ol.
1.6.2 Link
Giriş yap veya üye ol.
1.5.1 Link
Giriş yap veya üye ol.
1.4.2 Link
Giriş yap veya üye ol.