Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Mod yapımcısının konusu:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bu mod klavye tuşlarına yada mouse tuşlarına bazı işlemler atamanızı sağlar. Mesela "H" tuşuna basınca /home komutunu uygulamasınız sağlayabilirsiniz. Ya da kolaylık olsun diye menü oluşturabilirsiniz. Modda çok farklı özellikler var texturepack değiştirmek, oyun içindeki bir tuşa basmak, işlemleri tekrarlamak(100 kez saldırı tuşuna basmak gibi), GUI(menü) açıp oradan kendi ayarladığınız butonlardan işlem yapmak, bir sunucu için warp menüsü ayarlayıp menüden gitmek istediğinz warpı seçmek, belli saniye aralıklarla chatte spam yapmak vs...
Tüm işlemler:
Giriş yap veya üye ol.
Bu modun en önemli özelliği scriptleme olmasıdır. TXT dosyalarından scripler yükleyebilir bunları klavye tuşlarına mouse vs. atayabilirsiniz.
Kurulum
Öncelikle LiteLoader gerekiyor bunu buradan indirin:
Giriş yap veya üye ol.
Eğer Forge kullanıyorsanız kurulum menüsünden Forge versiyonunuza da seçip Forge modlarıyla da oynayabilirsiniz.(Ben öyle yapıyorum)
Daha sonra modu
Giriş yap veya üye ol.
buradan indirin ve .minecraft/mods/sunucusürümünüz/
klasörüne atın.
Oyuna liteloader profiliyle girin mod çalışacaktır.
Kullanım
Oyunda " tuşuna basın. (esc nin altında) Karşınıza şu ekran gelecek:
Buradan tuşlara basarak istediğiniz ayarlayabilirsiniz mesela "Y" ye basıp "asd" yazın artık her Y ye basışınızda chate "asd" yazacaktır. Bunu komut ta yapabilirsiniz. Daha birçok işlemi var ama onları dosyadan yüklüyorum genelde. Oyun içinde kullanmak için
Giriş yap veya üye ol.
linkinden bakabilirsiniz.Dosyadan Script Yükleme
Burada script yazmayı anlatmayacağım ama internette örnekler var ve üstteki linkten de öğrenebilirsiniz. Scripti yüklemek için dosyayı .minecraft/liteconfig/common/macros a txt dosyası olarak kaydedin. Sonra makroyu nereye atayacaksanız seçip
$${$$<dosyaismiburaya.txt>}$$
yazın ve ayarlayın.
Script örnekleri:
Giriş yap veya üye ol.
Benim yazdığım bir script (skyblock için kırıktaş kırıcı):
Elinize otomatik taş kazma alıyor o kırılsa bile envanterdei diğer taş kazmaları alıyor ve kırmaya devam ediyor.
Kod:
if(kiriktaskirici);
log(&cKiriktas kirici deaktif!);
unset(kiriktaskirici);
stop();
else;
if(!kiriktaskirici);
log(&a&cKiriktas kirici aktif!);
set(kiriktaskirici);
do;
pick(stone_pickaxe);
do(15);