MinecraftModları
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle açtığım konular asla reklam değildir, reklam olduğunu düşünen yetkililer kaldırabilirler.
Bildiğiniz üzere mccapes adlı uzun süre gündemde bulunan ve oyunculara pelerin verilmesini sağlayan site/eklenti yeni EULA ile kaldırıldı.
Bunun üzerine ben de serinin ilk bölümü olarak sizlere yeni ve daha güvenilir pelerin eklentisini tanıtıyorum.
Asıl konu;
(Değişebilir) Öncelikle tüm oyuncuların pelerininizi görmesi söz konusu değil.
Eklentinin Özellikleri;
1.İstediğiniz şekilde pelerin tasarlayıp, yükleyebilme.
2.Eklentinin Forge gerektirmemesi.
3.Güncel olması. (25.5.2015 tarihinde asıl konu açılmış ve aktif)
Ekran Görüntüleri;
(Eklentiyi güvenliğiniz açısından kendi profilim üzerinde test ettim.)
KURULUM;
Dosyaları teker teker birleştirmek ile uğraşmamanız için direk dosya adresi;
VirusTotal:
(RAR dosyası içinde bulunan ''cape'' dosyasını C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Roaming\.minecraft\versions adlı adrese kopyalayın ve sıradaki adımı uygulayın.)
Aşağıda verilen siteye üye olun ve Ana Sayfada bulunan ''Upload Cape'' butonuna tıklayın. Ardından herhangi bir pelerin resmini yükleyip ''Sumbit'' butonuna basarak aktif edin.
Evet işte kurulum bu kadar kolay.
Artık Minecraft Launcher'i açarak ''Edit Account'' bölümünden ''cape'' adlı sürümü seçip oyuna giriş yapabilirsiniz...
İyi Oyunlar !
İletişim;
[email protected][DOUBLEPOST=1433768269,1433722811][/DOUBLEPOST]VirusTotal adresi eklendi.
Bildiğiniz üzere mccapes adlı uzun süre gündemde bulunan ve oyunculara pelerin verilmesini sağlayan site/eklenti yeni EULA ile kaldırıldı.
Bunun üzerine ben de serinin ilk bölümü olarak sizlere yeni ve daha güvenilir pelerin eklentisini tanıtıyorum.
Asıl konu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Değişebilir) Öncelikle tüm oyuncuların pelerininizi görmesi söz konusu değil.
Eklentinin Özellikleri;
1.İstediğiniz şekilde pelerin tasarlayıp, yükleyebilme.
2.Eklentinin Forge gerektirmemesi.
3.Güncel olması. (25.5.2015 tarihinde asıl konu açılmış ve aktif)
Ekran Görüntüleri;
Giriş yap veya üye ol.
(Eklentiyi güvenliğiniz açısından kendi profilim üzerinde test ettim.)
KURULUM;
Dosyaları teker teker birleştirmek ile uğraşmamanız için direk dosya adresi;
Giriş yap veya üye ol.
VirusTotal:
Giriş yap veya üye ol.
(RAR dosyası içinde bulunan ''cape'' dosyasını C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Roaming\.minecraft\versions adlı adrese kopyalayın ve sıradaki adımı uygulayın.)
Aşağıda verilen siteye üye olun ve Ana Sayfada bulunan ''Upload Cape'' butonuna tıklayın. Ardından herhangi bir pelerin resmini yükleyip ''Sumbit'' butonuna basarak aktif edin.
Giriş yap veya üye ol.
Evet işte kurulum bu kadar kolay.
Artık Minecraft Launcher'i açarak ''Edit Account'' bölümünden ''cape'' adlı sürümü seçip oyuna giriş yapabilirsiniz...
İyi Oyunlar !
İletişim;
[email protected][DOUBLEPOST=1433768269,1433722811][/DOUBLEPOST]VirusTotal adresi eklendi.
Son düzenleme: