Mod Tanitimlari

Konum Hosunuza Gittimi Daha Konu Açmami İstermisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

ChickenChunk21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Ben ChickenChunk21
Bu Forumda Yeni Üyeyim Ve Bugün Birkac Moddan Size Bahsedecegim.

İndistrualCraft2 Den Bahsedelim.
Genellikle Elektrlikli Alet Ve Makinalar Üzerine Kurulu Bir Moddur.
Bu Modun Bircok Eklenti Modlari Vardir Eklentileri Olmadan Zevkli Degildir.
Bu Modda Cok Gelismis Zirhlar,Silahlar,Makinalar Vardir.Bu Makineler EU
Enerji Birimi İle Calisirlar.Bu Enerjileri Generatorlardan Veya Solar Panellerden
Uretebilirsiniz.Herseye Baslamak icin Ilk Once Rubber Tree Denen Agaclari Bulmalisiniz.
En Cok Swamp[Bataklık] Biyomlarinda Bulunurlar.Onu TreeTap Denen Bir Alet İle Toplayin.
Odunlarinin Üstünde Turuncu,Sarimsi Bir Rengi Vardir.O Olmadan Bu Moda Baslayamassiniz.
Bu Mod Oyuna 2 Maden Ekler[Copper,Tin]Oyuna Baslamak Icin güzel bir Moddur.

BuildCraft
Daha Cok Tasimacilikla Ilgili Bir Moddur.Oyuna Borular ve Makineler Ekler Cok Işinize
Yarayacak Bir Moddur Bu Mod Cok Büyük Bir Mod Degildir.Anlatilcak Fazla Bir Şeyi Yok.

Steves Carts
Oyuna Yeni Vagon Çeşitleri Ekler Ve Bu Mod Cok Işinize Yarayabilir.Otomatik Bir
Agac Ciftligi.Otomatik Bir Seed Ciftligi.Ve Daha Cok Sey Yapmanizi Saglar.
Ve Bir Cok Item Ekler.Bu Mod İndistrual Craft 2 De UU-Matter Uretimine Bile
Yardimci Olabilir.

DartCraft
Oyuna Enchant Gibi Basilan Itemler Ekler Sharpness 10 lu Kilic Bile Yapmam Mümkün.
Cok Güzel Engineleri Vardir.Genellikle Zirh Ve Silah Gelistirmeleri Üzerine Yapilan Bir Moddur.
Sadece Deri Zirhlarla Ucabilirsiniz.Upgurade Tome Denilen Kitabi Son Seviyeye Getirirseniz Cok
Hayvani Itemler Yapabilirsiniz.Ole Kiliclar Yapabilirsinizki Withera 4-5 Vurmak Mümkün.

Soul Shard
Bu Mod Spawner Yapmanizi Saglar Yapacaginiz Hayvandan 1200 Tane Öldürmeniz Gerekmektedir.
Vorpal Enchanti İle 1 Öldürdügünüz Seyi 5 Gösterebilirsiniz.Spawneri Soul Shard ile Sag tikla Alirsaniz.
200 Tane Öldürmüs Olarak Sayar.

Computer Craft
Bu Mod Kodlar Uzerine Kuruludur Denilebilir.Sizin Yaptiginiz Herseyi Yapabilirler.Sadece
Kodlari Bilmeniz Yeterlidir.Bunda Bi Mob Trap.Bir Kazi Aleti.Bir Farm Bile Yapabilirsiniz.
Bunlar Modun Ismi Gibi Bilgisayarlarla Yapilir.

+Repimi Bekliyorum.
+Eksik Varsa Bana Söyleyin.
+Anketi Cevaplayin.
+Yorumlari Bekliyorum.

Einshine:=?

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eksiklerin var . Buildcraft çok gerekli mod daha çok anlatmalısın . Sadece taşıma değil en temel enerji üreten modlardandır . Dartcraftta hardcore oynarken iyi işe yarayan mod olduğunu yazabilirsin . Upgrade tome , force infuser ve force logun yapımını yazabilirdin . Force wrench anlatabilirdin çok gerekli bir wrench . İnternetten biraz detaylara bakabilirsin . Upgrade tome , force infuser , force logun yapılışı nei ( not enought items ) da yok ... Biraz daha iyi olabilirdi konu