_Iskefiyeli_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Dünya seçeneklerinde Zombie Mod olacak. O şekilde başladığımızda ekranın alt köşelerinden iki tane yeşil kol uzanacak. Yani zombi olacaz. Etrafta şehirler olacak ve insanlar. Onlara saldıracaz. Sol tıkladığımızda ellerimiz havaya kalkacak yani vvuracaz. Gün ışığında yanacaz falan.Tatilden yeni döndüm.Tatilin verdiği bir "mallık" var üzerimde.Bu hafta üzeri zaten bilgisayarı yükseltmeyi planlıyorum.Sen fikri söyle duruma göre halledebilirim aklımda çok pis fikirler doğdu tatilde "Magical Wands" ile ilgili ama askıya alabilirim.(video çekmekten bahsetmiyorum bile.)
Evet, fikrim buDünya seçeneklerinde Zombie Mod olacak. O şekilde başladığımızda ekranın alt köşelerinden iki tane yeşil kol uzanacak. Yani zombi olacaz. Etrafta şehirler olacak ve insanlar. Onlara saldıracaz. Sol tıkladığımızda ellerimiz havaya kalkacak yani vvuracaz. Gün ışığında yanacaz falan.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Fikri bu
Olabilir.Oyun içi "gamemode" tarzı bir yapıyla yapılabilir.Fikir güzel bir o kadar da zor.Bütün oyuncu yapısı falan değiştirilecek aralıksız uğraşılsa 3 hafta veya 2 haftaya biter.(ben üşengeç olduğum için 1 ayı bulur.)Biraz kendi çapımdaki işleri düzeltince ilgilenebilirim.Dünya seçeneklerinde Zombie Mod olacak. O şekilde başladığımızda ekranın alt köşelerinden iki tane yeşil kol uzanacak. Yani zombi olacaz. Etrafta şehirler olacak ve insanlar. Onlara saldıracaz. Sol tıkladığımızda ellerimiz havaya kalkacak yani vvuracaz. Gün ışığında yanacaz falan.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Fikri bu
Üşengeçlik değil de anime faydaları daha doğru olurOlabilir.Oyun içi "gamemode" tarzı bir yapıyla yapılabilir.Fikir güzel bir o kadar da zor.Bütün oyuncu yapısı falan değiştirilecek aralıksız uğraşılsa 3 hafta veya 2 haftaya biter.(ben üşengeç olduğum için 1 ayı bulur.)Biraz kendi çapımdaki işleri düzeltince ilgilenebilirim.
Oha süper hemen bu modu yapın çok tutar vallaDünya seçeneklerinde Zombie Mod olacak. O şekilde başladığımızda ekranın alt köşelerinden iki tane yeşil kol uzanacak. Yani zombi olacaz. Etrafta şehirler olacak ve insanlar. Onlara saldıracaz. Sol tıkladığımızda ellerimiz havaya kalkacak yani vvuracaz. Gün ışığında yanacaz falan.
Fikri bu
Teşekkür ederim, ilgilenirsen iyi olur. Yanına bir de insanları öldürüp evlerinden çaldığımız kılıçları ve zırhları kullanabilme eklersen süper olurOlabilir.Oyun içi "gamemode" tarzı bir yapıyla yapılabilir.Fikir güzel bir o kadar da zor.Bütün oyuncu yapısı falan değiştirilecek aralıksız uğraşılsa 3 hafta veya 2 haftaya biter.(ben üşengeç olduğum için 1 ayı bulur.)Biraz kendi çapımdaki işleri düzeltince ilgilenebilirim.
Oha sen bildiğin yeni bir oyun istiyorsun ama cidden süper olurTeşekkür ederim, ilgilenirsen iyi olur. Yanına bir de insanları öldürüp evlerinden çaldığımız kılıçları ve zırhları kullanabilme eklersen süper olur
Aynen daha hunter x hunter'ı bitirmem gerek one piece falan yeni bölüm gelmiş bütün izlediğim serilerin yeni bölümleri, mangalar falan var şu an kafam patlayacak meraktan.Üşengeçlik değil de anime faydaları daha doğru olur
Evet, yapmak çok zor. Ama sade Minecraft'tan sıkıldım. Böyle bir mod sıkıntı giderebilir.Oha sen bildiğin yeni bir oyun istiyorsun ama cidden süper olur