Mod Yükledikten Sonra Oyundan Atıyor

tito80

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar 3 4 tane mod denedim hepsinde aynısı mod yokken giriyor oyuna mod yukluyorum sonra giriyor hemen kapanıyor oyun ne yapmam lazım lütfen cevap verirmisiniz şimdiden teşekkurler

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
modu dogru yüklemiyo olabilirsin yada sürümleri uyumsuz olabilir birde dosyalari attigin yerde meta int dosyasi olacak onu siliyomusun?

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun birkaç nedeni olabilir. 1. neden Minecraft sürümü ile Forge sürümünün uyuşmaması olabilir . 2. neden forge sürümü ile modların istediği forge uyuşmayabilir. 3. neden modları yanlış yüklemen olabilir . 4. neden modların minecraft sürümü ile aynı sürümde olmaması olabilir . 5. neden Meta-infi silmemen olabilir. 6. neden modların çakışması olabilir fakat sen tek tek yükleyip denediysen bu yüzden değildir ilk 5 maddeye dikkat et yapmazsan özelden ulaş yardım ederim .

tito80

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun birkaç nedeni olabilir. 1. neden Minecraft sürümü ile Forge sürümünün uyuşmaması olabilir . 2. neden forge sürümü ile modların istediği forge uyuşmayabilir. 3. neden modları yanlış yüklemen olabilir . 4. neden modların minecraft sürümü ile aynı sürümde olmaması olabilir . 5. neden Meta-infi silmemen olabilir. 6. neden modların çakışması olabilir fakat sen tek tek yükleyip denediysen bu yüzden değildir ilk 5 maddeye dikkat et yapmazsan özelden ulaş yardım ederim .
SKypem pomakefes ekle anlat bana