Mod yükleme 1.6.1 [SORU]

Hüseyin07

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.6.1 de nası mod yüklenir arkadaşlar açıklar mısınız bulamadım böle bir şey ben ve modloader yükleyeceğim

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modloader eskidi artık modların %99'u diyebilirim, Forge ile yükleniyor.
Edit;Forge'un içinde Modloaderde var. Forge yükle daha iyi.
Forge Bu sitede var;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Nasıl yüklenir;Bunu indir Winrar veya 7Zip gibi programlar ile aç %appdata%'ya girip .minecraftta bin klasörüne girip minecraft.jari winrar gibi programlarla açıp Forge içine at (Winrar ile açıp içindeki dosyaları.)

halil9898

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Modloader eskidi artık modların %99'u diyebilirim, Forge ile yükleniyor.
Edit;Forge'un içinde Modloaderde var. Forge yükle daha iyi.
Forge Bu sitede var;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Nasıl yüklenir;Bunu indir Winrar veya 7Zip gibi programlar ile aç %appdata%'ya girip .minecraftta bin klasörüne girip minecraft.jari winrar gibi programlarla açıp Forge içine at (Winrar ile açıp içindeki dosyaları.)

Malesef dediğin yöntemi ben kullanıyodum zaten korsanlar giremesin diye yeni launcher gelince bu işlem işe yaramıyor sinir oldum mod yükleyip oynamak istiyorum ama olmuyor bir türlü

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skydaz adlı siteden exe olarak indirin sürümüne göre neredeyse her mod var 1.6 yeni geliyor 1*2 tane var hergün çoğalır her türlü minecrafttada oluyo modu orda forge flnda var

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak etmeyin o launcherinda crackedı çıktı link veremem ama forumda var diyebilirim

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yardım edin ya 1.6.1 e nasıl yüklenio skydazdan denedim olmadı kendim yüklem dedim olmad help plase

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bulfum beyler şimdi acin launcheri edit options diyin ordan forgenin en son sürmünü secin ok liyin onra oynu acin kapatin şimdi doruca skydaza giryoruz ve istedimiz modu indiroruz daha sonra versonun ecip instlant dioruz