mod yükleme sorunu

The_Amip

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir süre modla oynadım 1.3.1 i sonra 1.3.2 ye falan geçtim .buildcraft kurdum falan. sonra hızlı inşa eden modlar falan buldum.ama buildle çakılıyordu.ben de buildi kaldırıp kurdum ama sonra hiç bi mod çalışmadı.hunger games falan yüklüyorum. ya modlar siyah ekranda kalıyor.yada done loading yazısında kalıyor ne yapmalıyım yardım lütfen...
küpünüzü yiyim yardım edin...

The_Amip

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet kardeş.normal atınca olmuyo.mod çalışmıyo.sadece too many items çalışıyodu.ama 1.3.2 de hiç kendim yüklemeyi denemedim.sorun ne olabilir abi.bide ,alakasız olacak ama bu artı rep ne işe yarar ?forumlarla pek aram iyi değildirde..:D:surprise:

shnider9

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
+rep ne demek bende bilmiyorum modloaderı yükleyip META-INF dosyasını silersen sorun çıkmaz çıkarsa istediğin modu bana söylersin bende sana dosyasını veririm böylece mod yüklemekte sorun kalmaz.

The_Amip

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok metainfi sildim mod loaderi yükledim.kardeş içinde too many ve industrialcraft lazım 1.3.2 için.hatta çakışmassa buildcraftıda koy kardeş..the wars mod çakışmıyosa oda olur. benim amacım o hazır kulalerle bir duvar yapmaktı. da ondan dedim.neyse size kolay gelsin

The_Amip

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bide mümkünse buildli bi minecrafta hunger games yükleyebilirmiyiz?çakışırmı.? bende hepsi çakıştıgı n için size soruyorum.hunger gameside çok istiyorumda::Dkusura bakmayın,sizede çok zorluk çıkarttım:S

shnider9

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bidiğim kadarıyla evet hatta ben hunger games modunu ve tale of kingdoms modunu yüklemiştim çok kolay herkezi yendim.

The_Amip

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardes küpünü yiyim buildcraft ,hunger games ve too m.i. yi bi yere toplayıp at.1.4.2 1.3.1 1.3.2 hiç farketmez.üçüde olabilir.