Modaratörlük

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben modaratörlüğe başvurmak istiyorum fakat forum ile ilgili bilgim yok.(En azından kilit vb. şeyleri biliyorum.)Bana bu konuyla ilgili detaylı bilgi verebilecek birisi varsa lütfen söylesin.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Bende bir deneme moderetörlüğe başlamak istiyorum ama bunu nasıl yapacağım hakkında fikrim yok.
bende en azandan kilitlemek vb. şeyleri bilirim sanırım bize tekno51 admin yardım edebilir.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Başvuru formunda ki Forum sistemleri hakkındaki bilginiz sorusu konu kilitleme, konu taşıma v.s eylemlerden bahsetmiyor. Bunları soran herhangi bir soruda yok zaten. O soruyu anlamayan arkadaşların başvurularını genelde kabul etmiyorum.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O anlamda söylemedim.Hatırladığım kadarıyla forum sistemleri konusu vardı.Bildiğime göre o Mybb vs. sistemler anlamına geliyor.Sonuçta mod olunca benim dediğim konularda içine giriyor.

ElmasSword

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum Sistemleri Çoğunluk phbb,mybb,vbulletin Tarzi Galiba Asil İstenen Forum Sistemini Editlemek(Kod Yazmak)Anlamina Geliyor. Anladigim Kadariyla

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
craft_man Özellikle PhpBB ve vBulletin konularında iyiyim, xenForo konusunda da biraz bilgim var. Zaten forumun uzun süredir üyesiyim, dolayısıyla forum yapısını biliyorum. Uzun yıllar başka forumlarda moderatörlük ve adminlik gibi görevlerde bulundum ve forum içi tecrübem de var. Fakat 1 yaş ile kaybediyorum. Bir yolu yok mudur?

Tek bir yolu var herhalde.Oda bir yıl sonra başvurmak.
Not : Senin ejderhanın yumurtası benimki herhalde.