Modem İle İlgili Yeni Aldım

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buldum Bulmasına Lan kablosunu taktım neden görünmüyor ?[DOUBLEPOST=1418137137,1418136889][/DOUBLEPOST]

İnternetten birtane indirdim fakat sonuç: Olumsuz[DOUBLEPOST=1418137196][/DOUBLEPOST]Sanırım cihazı desteklemiyor[DOUBLEPOST=1418137228][/DOUBLEPOST]Bana bulabilirmisiniz ben bualamadım Model: DSL-260U Marka= D-Link

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse peder gelince müşteri hizmetlerini aramasını isterim

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buldum Bulmasına Lan kablosunu taktım neden görünmüyor ?[DOUBLEPOST=1418137137,1418136889][/DOUBLEPOST]

İnternetten birtane indirdim fakat sonuç: Olumsuz[DOUBLEPOST=1418137196][/DOUBLEPOST]Sanırım cihazı desteklemiyor[DOUBLEPOST=1418137228][/DOUBLEPOST]Bana bulabilirmisiniz ben bualamadım Model: DSL-260U Marka= D-Link

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bunu dene istersen

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
AirTies kabloyu takınca direk yüklüyor bilgileri eskisi ttnetin verdiği airtiesti değiştirdik donmaya başlayınca cd falan da gerek yok kabloyla bağlanıp panelinden yapcan bi kaç ayar cd kullanmadık bile :D
TP link almıştık nete hiç girmemeye başladı bilgileri de zor bela değiştirdik panelide ing onun Airties inki Türkçe hiç sorun çıkarmadı.
Bildiğim kadarıyla AirTies Türkiye alt yapısı destekliyor.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunu çözdüm pc format atalı 2-3 ay oldu ve bazı şeyler eksikti eğer sizdede bazı sorunlar varsa DriverPack diye bir program hemen çözüyor şuanda modem çalışıyor kablolu yaptım :alay:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Gg ^_^

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yapsan bile İnternet'e giremezsin, adamlar senin evine giden portları ve hatları aktif edecek gelip kurulum yapacak. Şimdi yaparsan İnternet'e yine giremeyeceksin hatta bozma riskin bile olacak, elleme derim.