Moderatör veya admin arayan içeri usta admin ayağınıza geldi

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba sayın server sahibi.
Yazıma göz attığın için teşekkür ederim.
Bilgilere geçelim.
GEREKLI GEREKSIZ HAKKIMDAKI BILGILER:

Adım:Semanur
Yaşım:15
Gmail: [email protected]
Neden yetkili olmak istiyorum?
: Daha önce inanamayacağınız kadar serverda aktif olarak yetkili oldum. Gerek admin gerek moderatör gerek kurucu. Genelde samimiliğim yardım severliyim ve aşırı ilgili olmamdan dolayı serverlarda yetkili oldum.Komut bilgim eskiden daha fazlaydı su an biraz daha unutmuş durumdayım ancak halledilir.Herkesin imdadına koşarım.Gereken yerde olgun gereken yerde eğlenceli olmasını bilirim.
Günde ne kadar aktif olabilirim?
Sabahtan akşama kadar her zaman aktif olabilirim (istisnalar hariç)
Ne zamandır oynuyorum?
2010 dan beri oyunu aktif olarak oynamaktayım bu yıl biraz ara vermiştim ancak geri döndüm!
Oyunculara karşı nasılsın?
Oyunculara çoğu zaman arkadaşımla konuşuyor gibi konuşurum ancak yeri geldiğinde olgun olmayı bilir otorite sağlarım. Yardımlarına koşarım.

Sanırım bu kadar yeter. Beni seçerseniz mutlu olurum.
Saygılarımla

Son düzenleme:

EmreCoban1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adım: Baran
Yaşım:14
Neden yetkili olmak istiyorum:
Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
Günde ne kadar aktif olabilirim:
Her Zaman [Acil Durum Hariç]
Ne zamandır oynuyorum?
5.5 Yıl Oynuyorum

Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor (arada bir çıldırdığım oluyor).

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
Ne zamandır oynuyorum?
5.5 Yıl Oynuyorum

Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor (arada bir çıldırdığım oluyor).

Sen yanlış gelmişsin kardeşim ben aramıyorum. Yetkili olmak istiyorum konusu burası

Waavey_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne zamandır oynuyorum?
5.5 Yıl Oynuyorum

Kardeşim nesin sen çocukmusun konu yetkili olunmak için açılmış o formda kendisi için sen harbi çocuksun yav.

Neyse hocam skype girerseniz konuşuruz zaten hotmailin varsa skypende oluyor otomatik direk indir hotmail bilgilerinle gir ordan konuşalım ciddi bir projemiz var.

EmreCoban1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim nesin sen çocukmusun konu yetkili olunmak için açılmış o formda kendisi için sen harbi çocuksun yav.

Neyse hocam skype girerseniz konuşuruz zaten hotmailin varsa skypende oluyor otomatik direk indir hotmail bilgilerinle gir ordan konuşalım ciddi bir projemiz var.
Tm Hocam Ayrıca Cocuk Demeniz Beni Biraz Üzdü

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Tm Hocam Ayrıca Cocuk Demeniz Beni Biraz Üzdü
Çocuk denmesi garip,çünkü sizin bu yaptığınız düpedüz saygısızlık niteliğindedir.

Merhaba Semanur1,

Siz ile özel mesaj aracılığı ile iletişime geçilmiştir.
En kısa sürede geri dönüş yapmanız dileğiyle..