Moderatörler hakkında

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya başlamadan önce dileğim.
Konuyu Lütfen silmeyin yada arşive almayın. Kilitlenmesini de istemiyorum.
Çok önemli bir sebeb olmadıkça.
Ve bu hesabı bu konuyu yazdıktan sonra kullanmıyacağım. Moderatorler hemen multi hesap diye atlamasın
Moderatörler hakkında eleştirim ilk önce @Manyakwolf a
Bana 11 temmuz 4 tane uyarı verdi ve sayesinde hemen banlandım. Eleştirim ise şuna

Ve... içerik yook peki niye?
Diğer uyarılarda var ard arda yapılmış 4 uyarıda yok.. size de çok tuhaf ve garip gelmiyor mu. Sadece 1 moderator aynı gün 4 uyarı . sen ne buluyorsun bu kadar uyaracak ozel olarak benı mı ızlıyorsun.
Çok iyi bir komuya degındıgımı sanıyorum ınsallah oyledır . Cunku bu sadece bende yok ama bendekı en dikkat çekici oldugu kesin
admınler hakkında pek bilgim yok craft_man vardı o da gitti galiba geri döndü mü bilmiyorum. Neyse ben birini eklemiyeceğim. Sizin de düşüncelerinizi alalım.

ilave ekleme. Su anlık sadece sözüm @Manyakwolf a sonraki eleştirilerimi belki yaparım belki yapmam

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geldim :D ve Manyakwolf niye yaptı anlamadım

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
nie bizi eklediniz lo ._.[DOUBLEPOST=1406138009,1406137963][/DOUBLEPOST]@Manyakwolf Naptin la İçerik Yok Nedir?

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Uygunsuz mesaj silinir. Ve daha önceden o mesaja bir uyarı puanı verilmişse mesaj silindiğinde uyarı puanı alan kişide hala görünür. Ve içerik (mesaj) silindiği için boşta kalır. Buda "yok" demek. Sadece ":)" gibi smileyler bırakarak spam uyarısı alman normal. Raporları yorumladım ben sadece. Kanıt isterseniz yüksek bir admine danışmak zorundasınız çünkü raporlar bir süre sonra siliniyor, iyi günler...

EDİT: Hatta "unununium" (Doğru yazmamış olabilirim) Adlı hesabınızın gelen kutusunu incelerseniz, silinen mesajlarınızın bilgilendirme mesajlarını görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bestia'yı da yanlışlıkla yasakladılar ve ardından hata anlaşılıp uyarı kaldırıldı fakat yasaklanma geçmedi ve yasaklanma süresi 7 gün.

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz yere Spam Nedeniyle Hiç Uyarı Olmadan 1. Yılı Geçirebileceğimi Düşünürken 2 Mod Birden 1 ay Kalmışken Yıktı Beni :'(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yetkililer asla gereksiz yere ceza vermez bunu unutmayın. Biri ceza veriyorsa bir sebebi vardır illa yok bu yanlış diyorsanız bunu kanıtlayacak bir şeye sahip olmalısınız. Öyle uyarı aldığınız sayfayı paylaşmak bir kanıt değildir. Burada kanıt yoksa anlaşılacak şey budur "Moderatör bana uyarı attı onu eleştiriyorum" kanıtın mı var adamı eleştiriyorsun? Bir de utanmaz gibi "Benim eleştirim ManyakWolf'a" deyip üyeleri niye taglıyorsun? Bu yaptığın kısmen kötülemektir. Emin olun o moderatörlerin sizden 2 kat fazla "gerçek" kanıtı vardır.

4trestt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu platform üzerinde sizin için birşeyler yapmaya çalışıyoruz, eğer bir uyarı verdiyse bildiği bir şey vardır bundan emin olun. Eğer gereksiz yere istediği kişiye uyarı veren moderatörler görüyorsanız bunları bize ulaştırın.

Edit: Konu açık kalsın, görüşlerini paylaşmak isteyen olursa paylaşsın.