Modern Black House

TheDarkFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şu an tam tamamlanmadı fakat fikirlerinizi almak istiyorum. Eğer beğenilirse videosunu çekicem (yapılışını)

TheDarkFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok sade ve Çok Koyu

Zaten adı Black hocam :D
Bu arada sadeliği gidermek için ne yapabilirim. Yeniyim bu ev yapma işlerinde kendimi geliştirmek istiyorum. malzeme seçerken çok tereddütte kalıyorum ve o bi yane malzemeleri nasıl yerleştireceğimi bazen 15-20 dakika düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1440241158,1440240398][/DOUBLEPOST]Peki bu hali nasıl?

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada sadeliği gidermek için ne yapabilirim. Yeniyim bu ev yapma işlerinde kendimi geliştirmek istiyorum. malzeme seçerken çok tereddütte kalıyorum ve o bi yane malzemeleri nasıl yerleştireceğimi bazen 15-20 dakika düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1440241158,1440240398][/DOUBLEPOST]Peki bu hali nasıl?

daha gerçekçi texture ve shader ile iyi durur

KübraERG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu arada sadeliği gidermek için ne yapabilirim. Yeniyim bu ev yapma işlerinde kendimi geliştirmek istiyorum. malzeme seçerken çok tereddütte kalıyorum ve o bi yane malzemeleri nasıl yerleştireceğimi bazen 15-20 dakika düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1440241158,1440240398][/DOUBLEPOST]Peki bu hali nabalkona çatı yapmışsın ya kenarlarına direk ekle destek gibi yani.yeni başladıysan gelişirsin yavaş yavaş :)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mesela eve bir bahçe havuz gibi şeyler ekle sonra o çatıyı kaldır bence o önde duran kuleye benzeyen şeyden 3 tane daha yap mesela daha iyi durur

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
çok kötü binanın temel bloğunu beyaz yap koyu yapmışın iç karartıyor ve biraz daha şekillendir