Modern Ev-1 ..BurakCan..

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik Olarak Adını İlk Çipetpet Komayı Düşündüm Sonra Gelicek Yorumlardan Korkarak Modern Ev Kalsın Dedim Daha İyi Olduğunu Düşünüyorum.
Eleştirilerinizi Ve Beğenilerinizi Bekliyorum ...

Teşekkürler [DOUBLEPOST=1408368531,1408368435][/DOUBLEPOST]YORUMLARINIZI BEKLİYORUM[DOUBLEPOST=1408369162][/DOUBLEPOST]Yorumlar Nerede :S

Cryt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gelişme kaydediyorsun bravo, ama şu saçma motifleri kaldirip daha canlandirici dpgayla ic ice bir modern ev yaparsan dahada güzel olur ^^,

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceki yapına göre gelişmiş gibisin.
Dış mimari çok karışık olmuş ki aşırıya kaçan detayın modern mimariye uyacağını sanmıyorum.

Yine de kötü olduğunu söyleyemem.
Bunun dışında, iç mimarisini pek beğenmedim.
Daha iyi bir şekilde dekore edebilirdin.
En basitinden, odaların içine bakan camlardan her zaman nefret etmişimdir.
Gelişeceğini umuyorum, ellerine sağlık.

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceki yapına göre gelişmiş gibisin.
Dış mimari çok karışık olmuş ki aşırıya kaçan detayın modern mimariye uyacağını sanmıyorum.

Yine de kötü olduğunu söyleyemem.
Bunun dışında, iç mimarisini pek beğenmedim.
Daha iyi bir şekilde dekore edebilirdin.
En basitinden, odaların içine bakan camlardan her zaman nefret etmişimdir.
Gelişeceğini umuyorum, ellerine sağlık.
Teşekkür Ederim İç,Dış Mimari Hakkında Biraz Taktik Verebilir Misin ? Neyi Nerede Kullanırsam Güzel Olur ..

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim İç,Dış Mimari Hakkında Biraz Taktik Verebilir Misin ? Neyi Nerede Kullanırsam Güzel Olur ..

Dış mimari hakkında pek bir taktik veremem aslında. :D
Bir de, yazarak nasıl taktik veririm... Pek bir fikrim yok.
Ama şunu söyleyeyim, simetriyi ve asimetriyi doğru yerlerde kullanmalısın.
Aksi durumda kötü bir görüntü oluşturabiliyor biraz.
Bu benim fikrim tabi..

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Senin oldugundan suphelenmedim degil cunku bu ev Plotmede yapilip kaydedilmis ve Plotme ve multiverse ile ugrasacagina superflat acip kopyalayabilirdin ve tablolar sadece copy paste sirasinda silinir..

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin oldugundan suphelenmedim degil cunku bu ev Plotmede yapilip kaydedilmis ve Plotme ve multiverse ile ugrasacagina superflat acip kopyalayabilirdin ve tablolar sadece copy paste sirasinda silinir..

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.
Server'da Çalışıyordum Creative Copy Paste Komutları Sadece VIP Açık Kullanmıyorum .

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Server'da Çalışıyordum Creative Copy Paste Komutları Sadece VIP Açık Kullanmıyorum .
Elinde wand tool var? Paintingler baska turlu gitmez.. Hem creative sunucuduysan arkaplan neden ev fslan yok? :confused:
Edit: Tamam gordum gerekli kanitlari sen yapmissin (:
Helalolsun guzel olmus +1