Daniel_Canatan
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yaptığım modern evlerden biri, devamı gelecektir. 
* Texture pack - Flow HD 128x
* Music - Imagine Dragons - Radioactive
* Music - Imagine Dragons - Radioactive
Cam konusunda haklısın bidakine olmaz artık.camları çok düz kullanmışsın göze kötü geliyor iç tasarım güzel gibi
Tesekkurler. Bilgisayar parcalari olarakta intel 3570k islemci, asus gtx 670 gpu , sli destekli anakart, 1600 mhz 2x4 gb cl9 corsair ramGüzel olmuş rica etsem bilgisayar bileşenlerini yazarmısın ram ekran kartı falan shader modda kasmıyorsa iyi bir şey olması lazım
3570k İşlemci? i3 i5 i7?Tesekkurler. Bilgisayar parcalari olarakta intel 3570k islemci, asus gtx 670 gpu , sli destekli anakart, 1600 mhz 2x4 gb cl9 corsair ram
i5 tabikide.3570k İşlemci? i3 i5 i7?
2gb 256 bitEkran kartı kaç bit?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
bilgisayar parçalarını belirledim zaten i5 4. nesili5 tabikide.Bu arada bilgisayar mı toplamak istiyorsunuz acaba?
Peki ekran kartının modeli?bilgisayar parçalarını belirledim zaten i5 4. nesil3 gb ekran kartı 384 bit
![]()
amd fx al bencebilgisayar parçalarını belirledim zaten i5 4. nesil3 gb ekran kartı 384 bit
![]()
amd fx-4100 var zaten şu an renderlarla uğraştığım için yetersiz kalıyoramd fx al bence
amd fx al bence
Renderla uğraşıyosan i7 almaya çalış o zaman.amd fx-4100 var zaten şu an renderlarla uğraştığım için yetersiz kalıyor
i7 de 8 çekirdek yok o yüzden amd fx önerdim
Renderla uğraşıyosan i7 almaya çalış o zaman.![]()