Modern ev ! Bumudur :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
bloklarımı textureye göre seçiyorum bunu texturesiz yapsam zaten farklı olur texture kullansam :sırıtmak: bu yorum kullanmasam bi texture seç cart curt evim böyle ben bunu kullandıgım sürece öyle kalaacak :sırıtmak: kusura bakmassın artık

herkesin kendi zevki fakat bir yapı texturesiz de güzel durabilmeli

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bloklarımı textureye göre seçiyorum bunu texturesiz yapsam zaten farklı olur texture kullansam :sırıtmak: bu yorum kullanmasam bi texture seç cart curt evim böyle ben bunu kullandıgım sürece öyle kalaacak :sırıtmak: kusura bakmassın artık
bence texture kullanmadan yapsan edit falan olmadan yani herşeyi elinde olan malzemeleri birleştirip gerçeğine benzetmeye çalışsan yani bundan kastım demir kapıdan buz dolabı yapmak gibi falana daha orjinal olurmuş öyle

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence güzel olmuş ve texturesiz dursa televizyon tablo olarak gözükecektir. Çok saçma olacaktır.
Texture'yi de beğendim evi de beğendim.

canozan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence texture kullanmadan yapsan edit falan olmadan yani herşeyi elinde olan malzemeleri birleştirip gerçeğine benzetmeye çalışsan yani bundan kastım demir kapıdan buz dolabı yapmak gibi falana daha orjinal olurmuş öyle

aslında öyle ama texture dediler kullanmdım yani :) texturede televizyon var bnde ona göre yaptım olmasa yapmazdım :) öyle düşünebilriz[DOUBLEPOST=1379273946,1379273912][/DOUBLEPOST]
Bence güzel olmuş ve texturesiz dursa televizyon tablo olarak gözükecektir. Çok saçma olacaktır.
Texture'yi de beğendim evi de beğendim.

siyah yün artı buton yapıyorum televizyonu yani texturede vardı bende kullandım :) teşekkürler