Altinlider
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar minecraft' da yapmaya çalıştığım ev lütfen yorumlarda önerileriniz varsa yazın
Sadece post kasmaya geldiğini varsayıyorum ve o çoook eksiği söylemeni istemiştim beğenmediğini yukardaki anketden belirtebilirdin. Ayrıca denemeden kasıt 3 yıldır yaptığım evlerden ilk paylaştığım olduğu için bu şekilde paylaştım. Modernlik konusuna gelince kime göre modern her şey bakış açısı. modern ve daha iyi göstermek istesem shader açar oyle atardım resimleriDeneme yazman saçma benceDeneme dediğin foruma koyulmaz.Deneme yapıdan önce o tipe yoğunlaşmanı sağlıyan küçük projelerdir.fazla değerleri yoktur.Moderne pek fazla benzetemedim çoook eksiği var
her şey değerlidir hiçbir emeğe fazla değeri yoktur demeye hakkınında sende olduğunu sanmıyorum.fazla değerleri yoktur.
Neredekiler çatıdakimi yol kenarındaki taş basamaklarmı ? Ne kullanabilirim bu arada ?taş basamak yerine başka blok kullansan daha iyi
yani birçoğunu bana göre karartıcı glemiş bleki resaurce pack dendir ama birazcık renkli bloklar kat kuvarsla felan dene olmazsa düzeltirsin savesini alNeredekiler çatıdakimi yol kenarındaki taş basamaklarmı ? Ne kullanabilirim bu arada ?
Çok basit . Normal Dirt evin camlı versiyonu
Seninde kafan güzel.Post kasıyorum evetSadece post kasmaya geldiğini varsayıyorum ve o çoook eksiği söylemeni istemiştim beğenmediğini yukardaki anketden belirtebilirdin. Ayrıca denemeden kasıt 3 yıldır yaptığım evlerden ilk paylaştığım olduğu için bu şekilde paylaştım. Modernlik konusuna gelince kime göre modern her şey bakış açısı. modern ve daha iyi göstermek istesem shader açar oyle atardım resimleri
her şey değerlidir hiçbir emeğe fazla değeri yoktur demeye hakkınında sende olduğunu sanmıyorum.
Seninde kafan güzel.Post kasıyorum evet
didiğim gibi[DOUBLEPOST=1422633919,1422633734][/DOUBLEPOST]
![]()
An itibariyle kafam boyle
Gerçekten çok cahilsin.
Gerçekten çok cahilsin.