Modern Ev - Egexs - Yorumlarınızı Bekliyorum :)

egemi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yorumlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

Son düzenleme:

egemi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha sade ve net yapmaya çalış çok karışık yapmışsın. Mümkünse flat haritada yapma.

Daha sade ve net yap önerinizi dikkate alıcam bir sonraki ev için. Fakat böyle seri seri birçok ev yapmayı düşündüğüm için flat harita olmadan yapmam biraz zor görünüyor.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

egemi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş devam et
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. İlerlemem için desteğe ihtiyacım vardı onu da sizler sayesinde bulmuş oldum.[DOUBLEPOST=1419368693,1419367198][/DOUBLEPOST]Bakan herkes yorum atarsa eğer benim yönlenmem açısından daha iyi olur :alay:[DOUBLEPOST=1419405420][/DOUBLEPOST]Guncel

NitcZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş,bu arada kullandığınız texture pack ve varsa shader packı söyler misin?

egemi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumu youtubeden attım
Okudum yorumunuzu teşekkür ederim . Önerilerinizi dikkate alıcam.[DOUBLEPOST=1419440440,1419440317][/DOUBLEPOST]
Bence çok güzel :)
Teşekkür ederim hocam , saolun :)

Güzel olmuş,bu arada kullandığınız texture pack ve varsa shader packı söyler misin?

tabii ki söylerim. Texture Pack:Flow's HD . Videoda altında belirttim zaten. Shader ise yanılmıyorsam Rudo Play di adı. Yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın. :)

FallBrook

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Renk uyumu hoş olmuş. Şu şeker pancarlarını tam anlamasam da genel olarak hoş duruyor ama tam bir modern ev değil. Biraz sade olmalı ve senin evin çok karmaşık olmuş göz yoruyor ve çok estetik durmuyor açıkçası.

egemi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Renk uyumu hoş olmuş. Şu şeker pancarlarını tam anlamasam da genel olarak hoş duruyor ama tam bir modern ev değil. Biraz sade olmalı ve senin evin çok karmaşık olmuş göz yoruyor ve çok estetik durmuyor açıkçası.

Hep kutu kutu nereye kadar biraz da yeşillik olsun diye şeker pancarı koydum. Farklılık yapmak iyidir ama risklidir. Tam bir modern ev değil demişsiniz o zaman sizden ricam bana modern evi gösterin ki bir sonraki evimi ona göre yapayım. Çok karmaşık durma konusunda ise bu göreceli bir kavramdır. Size göre öyledir bana göre değildir. Ama sizin yerinizde olsam böylesine bir yorum yapacak olsam kendi yaptığım evin resimlerini yoruma atardım. Çünkü Türkiye'de sayılır minecraft mimarları bile böylesine rencide edici yorum yapmamışken sizin yapmanız canımı acıttı.

Saygı unsurları çerçevesinde yine de teşekkür ederim size. Çok abarttıysam kusuruma da bakmayın ama ortada olan bir emeğe saygı göstermediğinizi düşünüyorum.