Modern Ev-N2 vol. 2

Nasıl olmuş

• Harika

Kullanılan: 1 14.3%
  • İyi

Kullanılan: 1 14.3%
  • Kötü

Kullanılan: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar teni bir yapıyla karşınızdayım.Aslında evi tahtadan yapmayı düşünüyordum fakat ... :D Neyse,tüm eleştirilere açığım.Umarım beğenirsiniz.
1-

2-

3-

4-

5-

6-

Beğendiyseniz lütfen LİKE

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture pack siz kötü görünürdü iyi yapmışsın texture packle bide güzel olmuş fakat biraz küçük gibi :D

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bir de Shader Kullansaydin keske :-C

Telefonumdan Gönderildi ^^

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blok uyumu yok. Beaconları fazla kullanmışsın. Havuz olmamış. Duvarlar çok kötü. Bahçeyi güzel yapabilirdin. Yapıyı azcıkda olsa beğendim. Kısaca "Bahçe" 'yi geliştirsen birşeyler çıkabilir.

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blok uyumu yok. Beaconları fazla kullanmışsın. Havuz olmamış. Duvarlar çok kötü. Bahçeyi güzel yapabilirdin. Yapıyı azcıkda olsa beğendim. Kısaca "Bahçe" 'yi geliştirsen birşeyler çıkabilir.
Bahçeyi zaten 1-2dk. da hızlıca ve özenmeden yaptım bu konodaki eleştirilerinde haklısın fakat blok uyumu kanosunda sana katılmıyorum.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel ancak texture packi pek beğenmedim ayrıca fotoğraf çekilirken birdaha F1 ' e basmayı unutma :3

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceki daha iyiydi blok uyumu @Droshe 'nin dediği gibi yok . Ayrıca bahçe hiç olmamış / bahçe duvarları denilen bişi yok zaten . Evin yapısı olarak güzel . Fakat daha iyi blok seçimi yapmalısın .