Modern Ev-N2 vol.3 (Dış)

Sizce gidişatım nasıl?

• Gelişiyosun

Kullanılan: 3 75.0%
  • Yerinde sayıyosun

Kullanılan: 1 25.0%
  • Geriliyosun

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar modern ev-n serimde yeni bir yapımla karşınızdayım.Bahçede ne yapacağıma karar veremedi :( ve yapıyı beğenirseniz (önerileriniz doğrultusunda) devam edeceğim.
NOT:Garaj yada havuz yapabilirsin demeyin :sinirli:
DİP NOT:Blok uyumsuzluğu var derseniz PIÇAKLARIM <_<
Lafı daha da uzatmadan resimler;

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya çok göze batıyor ayrıntısı sevmedim ben yinede emeğin var

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatı deseni özellikle sol taraf bozmuş gibi geliyor . Bahçe duvarlarını artık düzelt . Bu eve öyle bir bahçe duvarı uygun değil .

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Güzel de nedense bir yönünü sevmedim o yönü bulmaya çalışıyorum :ha:

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte bende bahçe duvarlarını,bahçeyi nasıl yapmam gerektiğini soruyorum ???
Bahçe duvarlarını evi yaptığın duvar çeşidiyle aynı olmak şartıyla beraber düz duvar ve belirli aralıklarla 2 blok koyarak yapabilirsin . Anlatmak istediğim şu :
█▄▄▄█▄▄▄█▄▄▄█ Boş olan yerler (blok aralıklarından bahsediyorum) orlara Iron Bars koyabilirsin . Yükselti olan bloklara da bir çit koyup üstüne glowstone yada bir lamba şeklinde yüksek yapıp bir ileri uzatıp glowstone koyabilirsin . :)

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bahçe duvarlarını evi yaptığın duvar çeşidiyle aynı olmak şartıyla beraber düz duvar ve belirli aralıklarla 2 blok koyarak yapabilirsin . Anlatmak istediğim şu :
█▄▄▄█▄▄▄█▄▄▄█ Boş olan yerler (blok aralıklarından bahsediyorum) orlara Iron Bars koyabilirsin . Yükselti olan bloklara da bir çit koyup üstüne glowstone yada bir lamba şeklinde yüksek yapıp bir ileri uzatıp glowstone koyabilirsin . :)
Bi deniyim bakalım ^_^